F Všetko zlé je na niečo dobré... - ŽIVOT PODĽA SEBA

Všetko zlé je na niečo dobré...


Určite ste aj Vy počuli už ten výrok, kde sa hovorí niečo v tom duchu, aby človek vystúpil z komfortnej zóny. Alebo ten o tom, že to čo chceme je za hranicou nášho strachu. A tiež ten o jaskyni, do ktorej sa bojíš vstúpiť ale ukrýva to čo hľadáš. Teraz to vyznieva možno trocha konšpiračne, ideologicky alebo Vám to môže pripomínať reč motivačného speakera (a možno aj nie).

Jednoducho som zistila, že pomaly ale isto som v práci zapadla do určitého režimu, ktorý mal síce pár svetlých chvíľok, ale už to nebolo ono. Život ma odrazu prestával baviť a nič sa mi nechcelo. Pociťovala som to najmä pri jednoduchých činnostiach (ktoré som predtým dávala akoby nič). A zistila som, že niektorí ľudia Vás nemajú radi preto aká ste ALE preto, že z Vás niečo majú, že im pomáhate atď.. Určite to poznáte. Tak som si povedala, že koniec! Takto to proste nemôže byť ďalej. Ja sa nechcem zastaviť niekde a krúžiť dookola ako škrečok vo svojej klietke. JA CHCEM ŽIŤ!!! 

A tak som všetko v mojom živote od základu zmenila. Vyšla som zo svojej komfortnej zóny. Niektorí ľudia moje rozhodnutie nepochopili, ale to nevadí je to moja cesta a nie ich :)  Nech si idú ďalej svoju schyzu - každý máme nejakú :))) Ja si idem svoju cestu. Všetky veci vždy do seba nejako zapadnú. 


Dnešná doba je moc uponáhľaná. To mi asi väčšina ľudí dá za pravdu. Mnohí ľudia v dnešnej dobe majú nadstavené fakt šialené tempo. Alebo riešia veci až moc do krajnosti, prípadne sa zaoberajú totálne nepodstatnými hlúposťami. Tak som si povedala, že ja taká nebudem. Vtedy keď už ani káva nepomôže! Je neskoro. Život máme len jeden a predsa si ho treba užiť :) A treba robiť to čo Vás baví a napĺňa. 


Tak som začala veci robiť inak. Prvom rade som si odinštalovala z hlavy všetky programy o tom ako sa niečo nedá. Opustila som ľudí, ktorí mi povedali, že to a ono nemôžem. Prehodnotila som pravých priateľov. Zmenila som svoje miesto pôsobenia. A začala som myslieť len pozitívne. Len aktívne a hlavne s ohľadom na seba a ľudí, ktorí za to stoja. 

Na takúto zmenu treba odvahu :)  A nepríde len tak. Ja som sa odhodlávala tiež už dlhšie. Nie je to ľahké všetko nechať, zmeniť. Chce to rozhodnutie silnej osobnosti! 

No a aby to nevyznelo, že si len "vylievam" srdce. Treba sa dostať aj k veci. Fotky sú z krásneho hotelu pri Štrbskom plese. Ktorý je fakt (ne)skutočne nádherný. Dýcha starobylou históriou, no zároveň je svojimi službami mimoriadne moderný. 

Práve sem som prišla spraviť svoj reštart! A dobyť svoje baterky. Hádam nie je nikto kto by to tu nemiloval. Krásna slovenská príroda, výborné jedlo, skvelá turistika do okola a nekonečný pokoj a ticho. Človek pre reštart musí najskôr vypnúť :) a potom to môže všetko rozbehnúť. 

Inak vôbec neviem, či sa náhodou nepomýlili s tými lupeňmi ruží. I keď bolo to veľmi milé prekvapenie :))) 

Lupene sme upratali a postel bola fakt pohodlná. Škoda, že sme tu nemohli zostať dlhšie. Sem by som sa hneď aj presťahovala. Okrem krásnej izby sme mali aj nádherný výhľad na Vysoké Tatry. A ich wellnes!!! Tak ten je brutálne úúúúúúúúúúúúúžasný :))) Perfektný výhľad, super drinky a voda je ideálna kombinácia. Božeeeee škoda, že sa tam nemôžem presťahovať :) 


Tento článok nie je žiadna platená reklama :) Je písaný od srdca a s plnou vážnosťou tak ako každý jeden, ktorý vyšiel pod mojím menom. Na tento mini pobyt som si zobrala zo sebou do kufra aj týchto dvoch "ževraj" skvelých pomocníkov. Tak som to teda vyskúšala. A keďže tu stále hovorím o zmene v mojom živote, tak nastala aj zmena voči mne samej. Začala som sa o seba starať viac :) 

O týchto kozmetických olejoch som počula len samú chválu. Tak teda reku vyskúšam, veď zato nič nedám (zase nie tak celkom každý jeden čosi stojí - nebudem Vás predsa zavádzať). Najskôr som preštudovala ich stránku. A potom som si vybrala tieto dva. A teda úprimne hovorím, že neľutujem. Sú fakt dobré. 

Moringový olej je určený proti vráskam na tvári a v okolí krku. Ale tiež obnovuje vitalitu a pevnosť pleti, krásne rožaruje celú pleť. No a určite by ste ho mali vyskúšať na lámavé vlasy, ktoré sú bez života - zaberie ako žiadny iný šampón. Na toto som ho používala ja. 
Merunkový olej je vhodný na každú pleť. Ja som ho používala na tvár. Pleť zvláčňuje, čistý a regeneruje. Zaujímavé je, že oba oleje nezanechávajú žiadnu mastnotu ako som si pred použitím myslela. 




Pripájame teda nie len na tento skvelý slovenský hotel pri Štrbskom plese aj na nový začiatok :) Beriem to tak, že každý koniec je nový začiatok. A viete čo ja nič neľutujem. A ako naznačuje posledná fotka: Keď sa jedny dvere zatvoria, tak druhé sa otvoria :) asi na tom niečo bude :) 


V tomto jesennom období už z vonku išla riadna zima. Aj keď nám počasie vyšlo nie príliš ideálne, tak sa nič nestalo, aspoň sme využili welnesík na maximum. 

Všetko zlé je na niečo dobré. Teraz viem, že to platí do poslednej bodky. A keď sa nad tým tak zamyslím ďakujem za ten koniec. V svojej podstate mi neskutočne pomohol. Tak teda vitaj nový začiatok. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára