F Expert na vlasy?! - ŽIVOT PODĽA SEBA

Expert na vlasy?!


Vlasy sú korunou krásy! Toto je okrem tejto klišé vety veľká pravda. Vlasy sú krásne keď sú zdravé. Teraz v zime sú veľmi namáhane a častokrát poškodené práve kvôli počasiu. To nám okrem neodhrabaných ciest dá riadne zabrať aj čo sa týka vlasov. Ja (priznám sa) nie som veru veľký odborník na produkty na vlasy. Vyskúšala som veľa veci. A konečne som sa dopátrala k tomu najlepšiemu. Za mňa môžem povedať, že tieto produkty zaberajú a ich popis nie sú prázdne slová do vetra. 





Originálny šampón pre mastné vlasy  a podporu rastu vlasov. Chinín stimuluje prekrvenie vlasovej pokožky, aktiváciu vlasových korienkov, čím podporuje rast vlasov a upravuje ich nadmerné padanie. Výluh z kôry chinínovníka má preukázateľné posilňujúce vlastnosti pre obnovenie hrúbky a energie rednúcich vlasov bez života. Podporuje mikrocirkuláciu pre zdravo vyzerajúce vlasy, posilňuje vlasový keratín pre viditeľnú hrúbku a vitalitu vlasov. Pridaná soľ z mŕtveho mora vďaka jedinečnému zloženiu intenzívne hydratuje a regeneruje vlasovú pokožku.
K tomuto šampónu používam aj toniku. Tonikum aplikujem denne na vlasovú pokožku ku korienkom a jemne vmasírujem končekmi prstov. Môžete to aplikovať buď na suchú vlasovú pokožku alebo na mokrú (po umytí vlasov). Neoplachujte. Každému podľa svojej chutí. Mne toto vyhovuje. 



Ako doplnok pre túto celú kúru používam aj vlasovú masku. Žihľava pri pravidelnom používaní reguluje tvorbu lupín a mazu. Efektívne pôsobí v boji proti padaniu vlasov, dodáva lesk a zdravý vzhľad vlasov. Mandľový olej je vhodný na starostlivosť aj o veľmi suché, kučeravé vlasy aj vlasy poškodené od nadmerného slnenia. Výrazne zlepšuje kvalitu vlasov, vyživuje a hydratuje vlasové korienky do hĺbky, dodáva vlasom výrazný lesk, obnovuje ich elasticitu a pevnosť. Vlasovú pokožku upokojuje, hĺbkovo hydratuje a ochraňuje ju pred nadmerným odmastením, čím zabraňuje vzniku suchých lupín. Mandľový olej patrí medzi najsilnejšie prírodné stimulátory rastu vlasov. 

Všetky tieto produkty nájdete tu :) Podľa mňa sú tieto produkty aj cenovo dostupné a vedia pomôcť naším vlasom. Čo používate Vy? Alebo máte inú skúsenosť s týmito produktami?

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára