F Kúpele Bojnice - ŽIVOT PODĽA SEBA

Kúpele Bojnice


Poznáte to pod lampou je najväčšia tma. No a presne to sa mi stalo. Chodievam do wellnessov zregenerovať svoje telo do sýtosti. Bola som už vo viacerých, no ten ktorý mám za rohom som navštívila až dnes. Wellness Spa Bojnice alebo jednoducho kúpele už z ďaleka nie sú len pre dôchodcov! 
Pre začiatok som vyskúšala vonkajší wellness bazén a tri vnútorné, ktoré sú otvorené len poobede. A hodnotím to mimoriadne pozitívne :) Oddych, relax, pokoj a pohoda k tomu krásne prostredie lesa čo viac si priať.

I keď v bazéne nebolo moc vodných masážnych atrakcií, ale aspoň som si zaplávala. Teplota vody tiež ok za mňa. Krásnych 32 stupňov. Odporúčam všetkým :) Určite sa tu ešte vrátim. 
Celý tento deň sme zakončili v krásnej kúpeľnej kaviarničke. Už dlho som nebola na kofole :) len tak. Veď predsa v lete treba aj čas pre seba. 






Samozrejme v Bojniciach nie je len toto. Turistický obľúbený je Bojnický zámok a Zoo. Kto tu ešte nebol je čas to zmeniť :) Inak najnovšie tu nájdete aj super vyhliadku na celý región. Takže ďalšia atrakcia pre región a o dôvod viac sem prísť :)

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára