F NEZABÚDAJTE: Najlepšie darčeky stoja IBA ČAS! - ŽIVOT PODĽA SEBA

NEZABÚDAJTE: Najlepšie darčeky stoja IBA ČAS!


Vianoce sa pomaly, ale isto blížia :) Tento rok čakanie na Vianoce spestril aj vianočný Coca-cola kamión, ktorý bol súčasťou vianočných trhov v Prievidzi! Takže ja som sa vrátila späť do detstva :) a užila som si celý podvečer. Vianočný kamión tento rok navštívi niekoľko miest na Slovensku a môžete ho sledovať napr. na Facebook-u. Som rada, že som tu mohla byť. Vianoce majú proste svoje čaro! A k tomu celá akcia niesla aj krásnu message :) a teda jej podstatou bolo, že ČAS je to najvzácnejšie, čo môžeme dať ľuďom okolo nás. Pretože! Najlepšie darčeky stoja iba čas :) takže aj ja sa tento rok zapájam do ich "výzvy" a plním hastag #darujmesa. 
A čo bol u Vás kamión? Chodievate na tento typ akcií? 

Ja som to spojila aj s návštevou vianočných trhoch. Jasné nie sú to trhy v Bratislave, Prahe či Viedni. Ale čaro je rovnako krásne! Všade samé svetielka, krásna výzdoba, vôňa punču či vareného vína. Na námestí okrem kamióna aj ľadová plocha, široký vianočný stromček a stánky s nielen vianočným tovarom. Celkom tu nájdete širokú ponuku :) Samozrejme ja som si ako už tradične nemohla odpustiť kúpu vianočných trubičiek a oplátok :) Ja ich proste zbožňujem a nikdy nekúpim tak, že by dvoje chutili rovnako. 

Vianočné obdobie má proste svoje krásne čaro! Chodievate aj Vy na vianočné trhy? Tieto trhy majú kúzlo. Len si predstavte chuť cigánskej, vôňu punču či vareného víno a to všetko v krásnom vyzdobenom vianočnom prostredí za zvukov vianočných kolied. No nie je to nádhera. A Coca-cola kamión k tomu. Ten kamión vytvoril totálny ošiaľ, hlavne u detí (každý chcel mať fotku so Santom) a tak krásne vyzdobený kamión sa nevidí len tak. Ak kamión príde aj do Vášho mesta, určite ho choďte pozrieť :) Stojí to zato! Samozrejme som si aj ja musela strihnúť fotku s kamiónom :P












Ako to býva v bájke, že na záver je ponaučenie. Tak aj z tohto článku plynie menšie ponaučenie :) NEZABÚDAJTE: Najlepšie darčeky stoja len čas! Takže #darujmesa a venujte svoj čas tým správnym ľuďom :) A nekupujte zbytočne predražené darčeky a radšej im venujte čas. Mnohokrát je to omnoho viac ako si môžete myslieť! 
Troška zamyslenia na záver. Môžete pouvažovať :)

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára