F Som späť! Urobila som "1 krok späť" ALE 4 dopredu - ŽIVOT PODĽA SEBA

Som späť! Urobila som "1 krok späť" ALE 4 dopredu


Sú veci, ktoré človek nevymyslí. No zato život to dokáže perfektne zorganizovať :) Tiež sa Vám stalo niečo čo ste si v hlave možno premietli raz za život a to len ako minútovú myšlienku a nevenovali ste tomu vôbec žiadnu pozornosť? Mne sa to práve stalo. Kedysi dávno len jedná myšlienka v hlava sa v tomto období stala realitou. Tuším sa tomu hovorí sila mysle :) Od teraz verím, že to funguje :)

Možno som urobila "krok späť" (myslím najmä z hľadiska času) tým, že som sa vrátila na svoju strednú školu, no zároveň som urobila štyri dopredu. Pretože, pre niekoho čo celý svoj život nie len štúdium zasvätil chémií je vyučovanie na Strednej odbornej škole chemickej zadosťučinenie. A TAK SOM TU! Som späť na svojej strednej škole. Vrátila som sa v čase na miesto činu, kde som prežila krásne 4 roky, plné zážitkov, plné kamarátstva. 


Jasnačka teraz to tam vyzerá trochu inak, niektoré veci sa pomenili no napr. taká zborovňa či riaditeľňa je na tom istom mieste :) Z mojej triedy sa stala multifunkčná miestnosť. S časti sa pomenili niektoré priestory, zmodernizovalo sa vybavenie, pribudli oddychové zóny a jedáleň má lepší dizajn. Ja opäť brázdim tie isté chodby strednej školy ale lavicu v triede som vymenila za stôl v zborovni. Ak sa pozriete na fotku bližšie tak nad mojou hlavou je moje maturitné tablo :)  A to je neskutočný pocit chodiť každý deň okolo a uvedomovať si, že áno som na správnom mieste. 

A viete čo je na tom ešte skvelé, že spoznávate svojich bývalých učiteľov aj z inej strany. Niekedy je to taký neskutočný pocit, ktorý ani neviem popísať. Som strašne rada, že som tu. Že môžem prispieť svojimi vedomosťami, skúsenosťami a pohľadom na veci tejto strednej škole, ktorá dúfam, že má pred sebou dlhú budúcnosť. 



Výchovno-vzdelávací proces a chod školy zabezpečuje 37 pedagogických zamestnancov a 14 nepedagogických zamestnancov. Vyučovací proces sa uskutočňuje v troch budovách na Rastislavovej ulici 332. Stredná škola v Novákoch je garantom prípravy reprezentačného tímu Slovenskej republiky na medzinárodnú súťaž GRAND PRIX CHIMIQUE.


Stredná škola v Novákoch je tiež garantom školských vzdelávacích programov v oblasti technická a aplikovaná chémia, strojárstva a kovospracujúcej výroby, potravinárstvo a vzdelávacích jednotiek v rámci medzinárodného projektu GredChem.

Ak chceš túto školu navštíviť máš možnosť 29. 01. 2019 prísť k nám na Deň otvorených dverí a vyskúšať si na vlastnej koži, že chémia je zábava a samozrejme pozisťovať ako to u nás funguje. My sa tešíme na každého od 08:00 do 16:00 hod. v priestoroch školy. Tak príď! 

Viac o škole môžeš zistiť na jej webe www.sosnovaky.sk či sledovať jej aktivitu na ich FB stránke tu.

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára