F Netradičný HALLOWEEN - ŽIVOT PODĽA SEBA

Netradičný HALLOWEEN


Halloween 2019 sa niesol u mňa v netradičnej nálade. Žiadna party, žiadne kostýmy, žiadna žúrka ani nič spojené so smrťou. Dokonca ani tekvice či výzdoba. Neviem ani prečo. Vždy som bola aktívnejšia v tomto období, napr. nejaká halloweenská párty či tekvicová výzdoba... 

No ale za to som stavila na klasiku. A naozaj mimoriadne netradične som bola na Halloweenskej káve a milkshake. V kaviarni Café café som bola milo prekvapená. Tento článok je len minirecenzia. Viac o nej zistíte na salkakavy.sk.




Krásna kaviareň, pekne priestory, krásny nábytok a celkovo príjemné prostredie. Celá atmosféra bola mimoriadne príjemná. Ako som už spomínala, že káva a milkshake bol halloweenský :) Tak to bolo mierne prekvapenie, ktoré ale potešilo. 

To bol jeden aj z dôvodov prečo som sa rozhodla urobiť článok. Najprv som Vám to len postla na Instagrame či na FB. Ale potom ma presvedčil aj milý personál, ktorý už pomaly nie je samozrejmosť. Keďže dnes už robí čašníka asi každý. Výber ponuky mali dostatočný, prispôsobený aj aktuálnemu obdobiu. V štýlových pohároch. Milý, príjemný personál. Kaviareň nie je síce v centre alebo pri nákupnom centre. O to je to prostredie pokojnejšie. Čo sa týka ceny, pre niekoho je to možno trošku drahšie. Za mňa to bolo priamo úmerné. 





Kaviareň krásna, personál príjemný a tieto poháre krásne - nie len pre oči :) škoda ich zjesť! :) 
Vrelo odporúčam. Ako ste strávili Halloween Vy? Ja takto netradične :) 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára