F Kniha, ktorá Vám môže zmeniť pohľad na web? TVORBA ZARÁBAJÚCEHO WEBU KROK ZA KROKOM - ŽIVOT PODĽA SEBA

Kniha, ktorá Vám môže zmeniť pohľad na web? TVORBA ZARÁBAJÚCEHO WEBU KROK ZA KROKOM

 



Po dlhšej dobe som siahla po náučnej knihe. Nie, že by som ich mala málo po celý školský rok :) Ale predsa toto je trošku iný druh literatúry. A musím povedať, hneď takto na úvod, že som bola milo prekvapená spracovaním. Tak poďme si o tom povedať viac.


PREČO JE TÁTO KNIHA DOBRÁ A V ČOM VÁM PORADÍ? 



Celá kniha je farebná a písaná po kapitolách. Nie sú v nej žiadne "omáčky". Ale všetko je písané tak, aby tomu každý porozumel. Normálnym, jednoduchým jazykom pre čitateľa sú sprístupnené aj niektoré náročnejšie kapitoly. V každej kapitole sú napísané základne slova, ktoré sú aj vysvetlené. A to tak, že ich pochopí každý. Kniha má dostatočne množstvo názorných obrázkov aj priamo ukážky k jednotlivým vysvetľujúcim pojmom, javom. 

V úvode knihy máte jedinečný kód, aby ste mohli získať ešte viac informácií prostredníctvom online priestoru, takže také bonusové vzdelávanie. Na úvod a záver sa Vám prihovárajú samotní autori, čo je podľa mňa tiež dobrý psychologický ťah pre čitateľa. Ak si chcete robiť poznámky, tiež priamo v knihe máte dostatočný priestor. 

Čo je dobré, tak v samotnej knihe je priestor aj pre viacero ľudí, ktorí už na interne úspešne pôsobia. A vyjadrujú tu svoje dojmy, názory, skúsenosti. Kniha je zameraná na prácu vo Wordpresse. Chápem, že to je ideálne miesto pre tvorbu na internete, ale existujú aj iné možnosti a tie tu nie sú spomenuté. Krásnu internetovú stránku či blog si môžete vytvoriť aj inak, to presne tejto knihe chýba. Aj trošku iný pohľad. 

V knihe nájdete aj množstvo odkazov na vzdelávajúce internetové stránky. Pomocou tejto knihy si viete rozšíriť svoje obzory v internetovom priestore. A môžete aj pomoc nej zmeniť pohľad na svoj web. 

Ak ste úplne začínajúci bloger či zakladateľ internetovej stránky, dozviete sa ako máte písať články, čo robiť a čomu sa vyvarovať. Upozornia Vás na časté chyby. A nájdete tu niekoľko základných tipov ako písať skvelé a pútavé články pre web. 

Nájdete tu aj zaujímavé tipy ako si vybrať tému Vášho projektu, ako zvoliť správny názov, ako pracovať s Googlom, ako napísať prvý článok, práca s reklamou, linkbuilding... A viete v čom je ešte táto kniha dobrá? Že je tenká :) Takže neodradí Vás hneď na prvý pohľad a k tomu je naozaj písaná postupne a prehľadne! 


AKO SA DOSTAŤ K TEJTO KNIHE? 



Knihu Tvorba zarábajúceho webu krok za krokom nájdete priamo na tejto internetovej stránke za 10 eur a dokonca si ju môžete objednať aj do Českej republiky. Priamo cez link, ktorý som Vám dala vyššie. Na ich stránke nájdete aj podobné knižky. Možno Vás niečo inšpiruje. 











Celú knihu som prečítala naozaj za krátky čas. Je mimoriadne pútavá a jednoducho čítaná. Naozaj z nej máte pocit, že Vám aj niečo dala a nečítate len nejaké nič nehovoriace informácie. Budem rada, ak Vám v niečom poradí :) 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára