F Oáza kľudu v kúpeľni? + 1 tip ako na to! - ŽIVOT PODĽA SEBA

Oáza kľudu v kúpeľni? + 1 tip ako na to!

 


To najlepšie z prírody sa spojilo s pôžitkom a vytvoril sa produkt, ktorý obsahuje esenciálne oleje, ktorý má príjemnú vôňu a dokonalo uvoľní telo. Presne takýto je produkt od značky Kneipp. 

Táto značka je kvalita sama o sebe. Má za sebou bohatú viac ako 125 ročnú históriu. Značku založili dvaja páni, ktorí chceli spojiť príjemné s užitočným. Nemecká značka prírodnej kozmetiky má množstvo produktov. Ja som vyskúšala tieto oleje do kúpeľa. Zvolila som tieto 3, pre mňa základne druhy. A musím vám povedať, že toto je niečo skvelé! 


AKO SI VYTVORIŤ OÁZU POKOJA V KÚPEĽNI?


Ak si chcete vytvoriť oázu pokoja doma vo svojej kúpeľni, tak ste na správnom mieste. Tieto oleje do kúpeľa sú skvelé. Fľaštička sa môže zdať malá, keďže obsahuje 100 ml. Ale táto olejová emulzia je naozaj silná. Takže mne napríklad jedná fľaška vydržala na 2 až 3 kúpele. Tieto oleje majú veľmi silnú éterickú vôňu, mierne farbí vodu vo vani a neskutočne pôsobí na telo, myslím svaly, pokožku a samozrejme aj myseľ. Myseľ je neskutočne opojená príjemnou vôňou a keď si k tomu pustíte príjemnú hudbu a stiahnete svetlo. Relax je ako vyšití.  

Nepoznám človeka, ktorý by nemal rád relax a pohodičku. A keď chcete takýto relax vytvoriť doma, toto je skvelá voľba. Asi mierna nevýhoda, ktorá by mohla u niekoho nastať je práve ta silná vôňa. Na jednej strane dobrá, no na druhej silná esencia môže aj uškodiť. A preto aj ja sama som použila len polku fľaštičky, teda logický menšie množstvo, takto to môžete trošku eliminovať.




UVOĽNIŤ SVALY DO NIEKOĽKÝCH MINÚT? DOMA? JE TO MOŽNÉ?


Áno, je to možné. A to vďaka tomuto tipu oleja. Muskel aktiv je svetlo žltý olej, veľmi príjemnej vône borievky a rozmarínu, ktorý vám naozaj pre vonia celú kúpeľňu. Olej podporuje krvný obeh vo svaloch, uvoľňuje napätie, dokonalo prehreje celé telo. Kombinácia rozmarínového oleja a borievky vám uvoľní všetky svaly a uvoľňuje napätie v priebehu niekoľkých minút. A toto musím povedať, že vôbec nie je reklama. Je to na mne vyskúšané! A naozaj to u mňa bolo tak. A bola som mimoriadne prekvapená. 

Ale samozrejme, že to nebolo za pár sekúnd, ale treba trošku tomu nechať čas. Pár minút ležať vo vani a nerobiť nič. Zavrieť oči a len pre-dýchať túto krásnu vôňu. Samotný olej odporúčam aplikovať postupne, aby ste vedeli koľko ml ho treba, aby vám to vyhovovalo. 

Tento olej odporúčam aplikovať po náročnom dni. A budete sa cítiť naozaj skvelo. Cenovo sa tento olej v množstve 100 ml pohybuje v cene od 4 po 6 eur. Pokiaľ nie ste náročný na silnú éterickú vôňu, tak vám to množstvo vydrží naozaj na niekoľkokrát. Pena v samotnom kúpeli je príjemná na dosiahnutie pohody.




SEDÍTE ZA POČÍTAČOM CELÉ DNI? MÁTE PROBLÉMY S CHRBTOM? BOLÍ VÁS ŠIJA? 


Mám pre vás riešenie. Neviem, či bude zaberať každému, ale mne sa mimoriadne osvedčilo. Ja mám prácu kde sa kombinuje počítač, aj aktivita tela, ale občas potrebujem uvoľniť chrbát a šiju. Dlho som nevedela nájsť niečo, čo by bolo skvelé, zaberalo. Masť, emulzia alebo hocičo iné je skvelé, verte či nie, vyskúšala som toho mnoho, no tento olej ma asi prekvapil najviac zo všetkých. 

Kúpeľový olej značky Kneipp, Rucken Wohl pre uvoľnenie chrbta a šije je skvelý veľmi éterický olej, miernej červenej farby, vytvára príjemnú penu. A je nádherná prevoňaná aj celá miestnosť. V prípade horúcej vane je to priam smrteľná kombinácia. Skvelá vôňa vám udrie do nosa a dostane sa priam až do mysle. Ak neviete vypnúť, tak tu sa vám to podarí. V množstve 100 ml za cenu cca 5 eur je za mňa mimoriadne prijateľné. A hlavne keď viete, že vám váš chrbát zato poďakuje. Neskutočne sa uvoľní celý chrbát, no najviac namáhaná šija. Uvoľnenie týchto časti tela vám zaručí komfort na celom tele. 

Len tak mimochodom na stránke elnino.sk je toto najpredávanejší druh, typ tejto značky. 


CHCETE VYUŽIŤ SILU PRÍRODY NAPLNO? 


Arnika je jednou z najsilnejších bylín čo nám môže dať príroda. Podľa mňa ju nemusím veľmi predstavovať. Je skvelá na kĺby, nervy, šľachy. Upravuje opuch, prečisťuje organizmus, podporuje prirodzenú obranyschopnosť. Arnika aktiv je olej do kúpeľa slabo žltej farby a veľmi príjemnej éterickej vône. Predáva sa v množstve 100 ml. A opäť bohato vydrží na viackrát. Spôsobuje príjemnú jemnú penu. Cenovo k množstvu je to v pohode pre mňa. Môžete si za necelých 5eur urobiť pohodičku doma, vo vani. 

Len si to predstavte vaňa naplnená teplou vodou, slabej žltej farby, príjemná vôňa na celú miestnosť. Tlmené svetlo a vaše uvoľnené telo. No nie je to jedná báseň. Oplatí sa to naozaj vyskúšať. Arnika je bylina, ktorá má široké použitie. Ale najviac určená na kĺby a kostí. 



V štýle hesla: Lepšie je vyskúšať ako 100x počuť, resp. čítať. Odporúčam vyskúšať na vlastnej koži a uvidíte, že sú skvelé. A vytvoria u vás doma v kúpeľni naozaj oázu pokoja! 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára