F Skutočný sen pre vaše chodidlá? A leto bez problémov? - ŽIVOT PODĽA SEBA

Skutočný sen pre vaše chodidlá? A leto bez problémov?




Nechcela som začať tento článok takto, ale potom som si povedala, že prečo nie. Veď pri prvej fotke to už každému dôjde, že sa jedná o článok pre ženy. Áno, väčšinou ženy nosia opätky :) 

Veľa času trávia v lodičkách, na opätkoch, v neprirodzenej polohe. A preto si treba vybrať tie najlepšie topánky v ponuke. To je síce pravda. No aj vtedy sa stane, že jednoducho niečo sa oškrie alebo sa spraví nepríjemný pľuzgier. A vy musíte ešte čo to v topánkach vydržať. Tak proste v tomto momente treba situáciu zachrániť. Vtedy treba mať tajný tromf v rukáve. 

Jasne, že každá správna žena vie, že tieto situácie vedia zachrániť náplaste. Logicky. No nie každá náplasť je dobrá a vie pomôcť rýchlo a hneď. 


PREČO POUŽÍVAŤ PRÁVE NÁPLASTE OD SPOLOČNOSTI COMPEED? 




Tak tu mám hneď niekoľko odpovedí. V prvom rade sú v rôznych tvaroch, dokonale sadnú a priľnú na miesto, nech už je kdekoľvek. Žiadny pľuzgierik vás nikde nikdy neprekvapí. Rôzne tvary sú skvelé, pretože sú presne na tie miesta, kde sa pľuzgiere tvoria najčastejšie. Ďalšou skvelou vecou je, že sú prehľadné a naozaj ich nikto len tak na prvý pohľad neuvidí. Takže palec hore pre tento fakt. 

Absolútne dokonale sedia. Takže keď náplasť aplikujete môžete si znovu obuť topánky a fungovať ďalej. A zaručene držia, nepohnú sa z miesta po nalepení a vydržia. A keďže som to testovala, tak ak správne nalepíte náplasť kľudne vydrží aj niekoľko dní. 

Zároveň mám pocit, že tieto náplaste liečia samotné miesto, to je ale len subjektívny pocit. 
V ponuke majú niekoľko druhov náplasti stredné na mozole - spodná časť chodidlá, či náplasť na pľuzgiere na prstoch. A skvelým produktom je aj mix rôznych veľkostí na rôzne časti chodidla. Všetky tieto produkty som kúpila cez internetový portál mojalekaren.sk




Ako ale prechádzať takýmto trampotám, keď vylúčime inú kúpu topánok? Jasne, že to môžete zachrániť a to veľmi jednoducho predchádzať tomu. Ale ako a k tomu ešte v lete. To snáď nie je možné. Ale veru je!


AKO BYŤ V LETE V POHODE A NOSIŤ VYSOKÉ PODPÄTKY? 



Môžete mať akékoľvek topánky, leto je predsa len špecifické. Nadmerné potenie, vysoké teploty, v kombinácií s podpätkami dajú jednoducho zabrať, nech robíte čo chcete. Spoločnosť Compeed má jeden skvelý produkt, ktorý by mala mať každá žena u seba v kabelke. Ja ho tam rozhodne od teraz budem mať stále. A prečo? Lebo je to neskutočne skvelá vec. 

Tyčinka proti pľuzgierom je produkt, ktorý obmedzuje trenie a vznik pľuzgierov. Má jedinečné zloženie, vďaka ktorému sa okamžite obmedzuje trenie kože. A toto som celkom na začiatku neverila, ale je to tak! Naozaj sa vám na mieste, ktoré potriete touto tyčinkou vytvorí vrstva. Vrstva nie je viditeľná, krásne priehľadná, nie je mastná ani nezanecháva žiadne škvrny. Nezanecháva žiadne stopy nikde a je ideálna pre otvorenú obuv. Miesto po aplikácií sa nekĺže. 

Aplikácia je mimoriadne jednoduchá. Tyčinka sa vysúva presne ako akýkoľvek iný rúž a veľmi jednoducho sa aplikuje. Stačí potrieť miesto a je hotovo. Vôbec nepotrebujete dávať veľkú vrstvu alebo opakovane natierať. Mne to v pohode vydržalo cca 24 hodín. 

Podľa mňa najčastejšia aplikácia je na chodidlá, ale môžete aj na iné časti tela, kde chcete zabrániť nadmernému treniu. Jediná nevýhoda, že v lete (vysoké teploty) sa táto tyčinka logický topí a treba ju držať v chlade. Ja jednoznačne dávam tomuto produktu 100 bodov, pretože mne to pri všetkých typoch topánok v lete pomohlo. Kto nevyskúša nevie. 







Tak vám teda prajem veľa nabehaných kilometrov bez problémov :)  A úžasné leto v pohode aj na vysokých podpätkoch. 


by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára