F STAROnový most v Bratislave ? - ŽIVOT PODĽA SEBA

STAROnový most v Bratislave ?


Konečneeeeeeeeeee sme sa dočkali otvorenia starého mosta v Bratislave.  Nie je ešte síce úplne otvorený, uzavretý pre električky :/ ale predsa len po tej dlhej dobe aspoň niečo.



Po celom moste vedieť okrem električkovej trate aj trať pre cyklistov a chodcov čo je úžasne ... A tak sa Vám naskytnú úžasne výhľady na Bratislavu a jej dominanty :)
Nič viac si nemožno v Bratislave priať ako takúto oázu a to priamo na Dunaji :) Kľudne sa teda môžete vybrať z Petržalky do starého mesta napr. na zmrzlinu, ale len tak pre romantickú prechádzku so západom slnka :) 




Musím povedať, že takto nádherne som už dlho nevidela Bratislavu. Určite sa tam choďte pozrieť a vychutnajte si to je to nádherné a energiou nabijajúca prechádza. 






 Musím povedať, že lavičky a "zelené zóny" sú na moste vymyslené naozaj dobre. A sú presne tou idylkou a čerešničkou na torte pre tento most. 




Tak táto fotka sa mi podarila a to som ani nevedela, že vyjde tak skvele :) most v moste :)))





Na most sme vstupovali zo strany starého mosta a po prechádzke jednou stranou sme si dali otočku a pozreli sme si výhľad na most Apollo a komplex Eurovea :) 




A takto dobyté baterky po jednej prechádzke :) a k tomu s neopakovateľným výhľadom na Bratislavu. Konečne niečo také ukážkové má aj naše hlavne mesto :)

by ViErKa16 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára