F SPARTAN RACE NITRA 2017 - ŽIVOT PODĽA SEBA

SPARTAN RACE NITRA 2017


Fantastický zážitok. Ďakujem. Som strašne rada, že konečne som bola na týchto riadne ťažkých pretekoch. Podľa mňa je super niečo takéto absolvovať.  Je to fyzický náročné. No zároveň veľká sranda. A neskutočný pocit v cieli.  

Práve preto som sa rozhodla, že raz v živote tieto preteky absolvujem. A rozhodne to bude v blízkej dobe. Neskutočne má namotivovali a to nie len na preteky, ale na zdolávanie prekážok tak všeobecne :) 




Takto sa pripravovali a usporiadali do koridora tesne pred štartom. Štartovalo sa na etapy po 250 spartanov :) rozbehli sa oproti náročnej trati s rôznymi prekážkami. 




Tesne pred štartom a hor sa nato!




Niektoré prekážky boli fakt náročne a vyžadovali si aj sústredenie.



Posledná do cieľu bola hádam najlepšia. Všetci si ju vychutnávali s radosťou. Odrazu bol každý Jánošík :)))



V celom areáli bolo strašne veľa banerov, takže fotky ste si mohli narobiť kdekoľvek. Do dobrej nálady nám hral Dj a všetko bolo riadené z tohoto stagu :) Každý vedel čo bude nasledovať. Počas celej akcie ste sa mohli vidieť aj na platne v zadu na stagi a to vtedy, ak ste pridali sa sociálnu sieť fotky s ich hashtagom :) 
 



Tento areál Agrokomplexu v Nitre bol fakt veľký a tak sme sa nikde netlačili. Povzbudzovať ste mohli všade a tak aj my sme zašli ďalej aj k malým deťom či k juniorskej kategórii. 


Počasie bolo ako objednané pre tento pretek. Krásne slniečko, super akcie, pohodová sobota presne podľa mojich skromných predstav. 

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára