F Gurmánsky zážitok - reštaurácia Alej Bojnice - ŽIVOT PODĽA SEBA

Gurmánsky zážitok - reštaurácia Alej Bojnice


Nič nie je lepšie ako skvelé jedlo! A táto veta podľa mňa platí na 100%. Áno, sú aj iné skvelé veci na svete. No jedlo patrí k životu. Teraz nemám na mysli ten konzum, ktorý vládne svetu. Skôr jedlo z ktorého máte pôžitok. A tak sme navštívili jednu (ne)tradičnú reštauráciu priamo v Bojniciach. 

Tento článok by som mohla pokojne zaradiť aj do kategórie odporúčanie na jedlo v Bojniciach. Na úvod treba povedať, že tento podnik sa nachádza na ulici s lipovou alejou, ktorá priamo vedie k Bojnickému zámku. Zrejme od toho je odvodený aj názov reštaurácie. Podnik funguje pod majiteľom a šéfkuchárom Marekom Karakom. Pôsobia nejaký už ten rok, no pre mňa je to pomerne nová reštaurácia. Cenovo je to tu trošku drahšie, ale určite znesiteľné a hlavne priamo úmerné k typu, chuti, prevedeniu jedla. 

Obsluha je mimoriadne promtná, milá a ochotná. Celkovo sa chovajú slušne a ústretovo. Celý podnik je krásne a štýlovo zariadený. Skvelá kombinácia je s drevom a jemné dekorácie dotvárajú príjemný, pokojný priam až rodinný charakter. Jediná vec v rámci štýlu, ktorá mi prekážala boli kachle tie by som vymenila za krb a určite dali mimo prístupových dverí. Ale to len taký detail.  



Poďme k jedlu, kvôli nemu sme tam predsa boli. Tak jedným slovom topka. Čistý balzam pre žalúdok. Bolo to jedná báseň. Ochutnali sme hneď 4 jedlá z ponuky. Jedno jedlo bola super víkendovka. Priamo ja som ochutnala jelenie mäso na šípkovej omáčke s domácou zemiakovou knedľou. A to teda bola šupa. Fantastická omáčka jemná a príjemná. Mäso bolo krásne jemné a mimoriadne chutné. 

Všetky porcie boli zároveň aj oku mimoriadne lichotiace. Fakt normálne škoda to zjesť :D Krásne naaranžované jedlo v dokonalej kombinácií. Bolo to nádherné a kombinácia chutí v ústach bola geniálna. Myslím, že viac povedia fotky. A spravia Vám chuť na jedlo, takže nečítajte článok hladní :D A aby boli moje informácie kompletné, tak dá sa tu platiť v hotovosti aj kartou. Môžete tu osláviť Vašu výnimočnú chvíľu či len tak zaisť na obed. Rozhodne tu zažijete gurmánsky zážitok. Pretože táto reštaurácia je správny ťah na bránu :D















Fantastická bravčová panenka, filetá z tresky či skvelé jelenie mäso s neskutočnými kombináciami a to všetko v krásne zariadenom priestore s príjemným personálom v centre Bojníc. Čo viac si želať? Aj zato ďakujeme podniku Alej :) a zároveň mu želám veľa spokojných zákazníkov.

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára