F Už máte plány na rok 2022? Ja áno! A ako sa v nich nestratiť? Dosiahnuť ciele? Dám vám 1 skvelý tip! - ŽIVOT PODĽA SEBA

Už máte plány na rok 2022? Ja áno! A ako sa v nich nestratiť? Dosiahnuť ciele? Dám vám 1 skvelý tip!

 


Je na čase si povedať, že obraciame list. List na novú kapitolu. Neviem ako Vy, ja sa už obraciam do nového roku. Áno, ešte je ďaleko ale v obchodoch už cítiť Vianoce a pomaly pribúda aj vianočná výzdoba. Tak môžete to spojiť a rovno si kúpiť darček. Ja som totiž presne tak urobila. Skvelý diár je skrátka dobrý na akýkoľvek rok. A rokom 2022 ma bude sprevádzať tento skvelý diár Srdce ženy od I can academy.


AKÉ MA VÝHODY? A PREČO SI HO VYBRAŤ?


Tak výhod je hneď niekoľko. Pre mňa ta najpodstatnejšia je, že je tu dostatok miesta na písanie k jednotlivým dňom. Čo je pri mojom tempe a povinnostiach obrovská výhoda. Ďalšie poznámky si môžete zapísať do samostatných poznámok vzadu. S prehľadom narodenín nezabudnete ani na žiadny sviatok. Ďalšou výhodou je kalendár mien či vypísané školské prázdniny alebo sviatky. V diári nechýbajú ani miesta na predsavzatia, osobné údaje a iné štandardné veci. 

 

 

VIAC AKO DIÁR?!


Tento diár nie je len hocijaký diár. Je totiž viac ako len diár. Nájdete tu motivačné citáty, texty, priestor na zamyslenie, môžete si začať trénovať svoje návyky a viete sa pomocou diára pekne kontrolovať. A celý mesiac dopredu si viete naplánovať.  Aspoň tie očakávané udalosti.  A keď hovorím, že je to viac ako diár. Tak je to pravda. Ak budete mať chvíľku môžete sa povenovať napr. antistresovým omaľovánkam. Či len tak z nudy zabiť čas.

Tento rok  je tento diár veľmi pekne tematicky zladený a cítiť z neho pozitívnu vibráciu. Možno nie každý, ale ja za výhodu považujem aj stužky v diári s viacerými farbami. Je to skvelé najmä na prehľadnosť. 



















 

Je ideálne veľký a hodí sa do kabelky. Krásny jemný dizajn vôbec nekričí. Krémova farba so zlatou dotiahla všetko do detailov. Takže ja mám plány v mojom novom diári na rok 2022 a už sa mi nič nestratí. Dokonca mám pocit, že som namotivovaná na dosiahnutie niekoľkých cieľov, ale to je už iná kapitola. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára