F Rytmus Sídliskový sen - ŽIVOT PODĽA SEBA

Rytmus Sídliskový sen


To, že som strašne chcela vidieť tento film už asi viete. Nie je to môj top interpret, ktorého by som uznávala, k tomu sa priznám. Napriek tomu som tento film chcela vidieť. Ako vidíte na foto, nie som moc tématický oblečená. Vysvetlenie je jednoduché. Večerné lístky do kina už boli vypredané a tak sme si kúpili tie na poobede, tak sa to celé zbehlo narýchlo :) Zobrala som to v štýle hesla: tie neplánované akcie sú vždy najlepšie. A tak sme teda nečakane išli do kina poobede :) 

No ale teraz k veci :) Film trval tak akurát. Ani nie dlhý ani krátky. Je to časozberný film. Takže nájdete tam veľa autentických záberov. V celku film hodnotím pozitívne, ale vždy sa nejaké ale nájde :) 

Podľa môjho názoru: celý film pozeráte Vy a Rytmus zároveň, on film vtipne komentuje a prikladá svoje názory. V podstate väčšia časť filmu sa točila bez hlavného hrdinu, takže názory iných sú skutočnejšie :) 
Film nie je zlý. Odporúčam ho vidieť každému. I keď mne osobne tam chýbalo pár veci k uceleniu. Napríklad Ego, skupina Kontrafakt - niečo v tom štýle kto sú, čo sú, ako začínali ... vidíte len ich zostrih koncertov počas natáčania filmu. A tiež by som tam dala viac z už súčasnosti - vzťah s Darou a ich život. Alebo momenty ako nahráva skladby v štúdiu ... Počas zberného filmu, ktorý trval istý čas sa predsa tieto veci, okolnosti diali :) 

Ale zase aby som nebola až taká kritická. Ako interpret ukázal ľudom veľa zo svojho života, súkromia, rodiny ... 

Priznávam, že s celého filmu mňa osobne najviac potešil začiatok a už skoro koniec filmu. Nie preto, že by som sa tešila, že to konečne začalo a konečne aj končí :) Potešilo mňa to preto, že tieto zábery sa natáčali s Rytmusom na Prírodovedeckej fakultu Univerzity Komenského - katedra molekulárnej biológie. Vo filme je to pasáž, kde zisťuje svoj pôvod po strane otca, teda rozbor DNA. Na tejto fakulte som úspešne študovala aj ja, takže to bolo super prekvapenie. Za to majú tvorcovia veľký big like :)

Nechcem Vám tu prezradiť celý film ... Za mňa je to v pohode film. Prvý film takého typu na Slovensku. Oplatí sa ho pozrieť. Počas celého filmu sa vo Vás striedajú emócie. Raz sa celé kino smeje a o chvíľku len ticho sledujete :) 

Na záver by som povedala len toľko, že každý ma svoj vlastný názor na veci. A mne sa tento film páčil :)


S láskou, Vaša
ViErKa16

   

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára