F FROZEN ... Let it go :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

FROZEN ... Let it go :)




Každý si vychutnáva prázdniny po svojom :) A keďže sú to zimné prázdniny, tak ich treba tráviť nejakou zimnou "aktivitkou" :))) Ja milujem korčule, korčuľovanie ... A preto som sa rozhodla, že tieto  prázdniny naplno využijem a okrem vyjedania koláčikov :) si darujem pod stromček aj trochu potu, športu :) 


Neskutočne výborný pocit :) Som plná eufórie, radosti a šťastia :) Normálne cítim ako sa mi v tele vyplavujú endorfíny :) Zajtra budem asi cítiť svoje nohy viac ako inokedy. No za ten pocit to stojí.  Príroda vie spraviť ozaj krásne divadlo :) a zo snehom, vločkami to zjavne pani zima vie :) Keď zamrzne prírodná vodná nádrž - priehrada je to úplne iné korčuľovanie ako na umelých plochách, ktoré sa teraz nachádzajú v slovenských mestách :)


Jednoducho sa necháte unášať rýchlosťou Vašich korčúľ :) Čerstvých  - 7 stupňov dalo trochu organizmu zabrať, jemne nás zohrievalo aj zubaté slniečko :) ale všetko sme zvládli. Úplne som sa počas môjho dvojhodinového korčuľovania cítila ako v rozprávke FROZEN :) A tak som sa zahrala trochu na postavičky z tejto rozprávky :) a trochu som si vo fun videu uletela ! :) Mrknite sa nato :)



Tak po tomto výkone a dvojhodinovom tréningu som sa rozhodla to namieriť rovno k teplému čaju :) Ja k čaju a niekto ...


No a niekto vymenil korčule za ... Prosto ľadový medveď v priamom prenose :) Na toto by som sa nikdy nedala  fakt ... Ale dávam klobúk dole pred týmito "čávom".


A ako ste prázdniny a vianočné voľno strávili Vy ? Tiež ste boli aktívni ? Muž / žena činu ?
Dúfam, že som Vás naladila na šport :) 

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára