F A relaxing evening with blogger Adulik Sun - ŽIVOT PODĽA SEBA

A relaxing evening with blogger Adulik Sun

Tak nedávno som navštívila spolu s mojou sestrou Aďulik sun reštauráciu U majora Zemana v centre Bratislavy. Veľmi pekne tématický ladená reštaurácia :) Príjemný personál  (pekní čašník) a celé prostredie reštaurácie :)))



A k jedlu by som povedala asi toľko, my sme si dali pizzu :) Moje obľúbené jedlo.  A môžem povedať, že som bola spokojná. Pizza bola presne podľa mojich predstav a teda nie veľa cesta a bohatá obloha :) Veľmi dobrá celková chuť :) Preto hodnotím túto reštauráciu na Vysoká 37 veľmi kladne :)))




Keďže bola zima tak sme sa zahriali čajíčkom :) a vrátim sa k pizzi a celkovo k jedálnemu lístku :) samotné ceny boli podľa mňa primerané k lokalite tejto reštaurácie. Dokonca by som povedala, že vynikajúce. 


Neodpustím si ešte fotky z priestorov reštaurácie :) Jej tematika bola v podaní filmu Major Zeman :) tento film som nikdy nevidela, ale zrejme si ho pozriem. 




Spolu so sestrou som si pochutnala, pokecala v príjemnom podniku :) a takto v menšom sme oslávili sestrine narodky :) o tom bude ešte článok. 


Reštauráciu hodnotím pozitívne a určite sa tam rada vrátim :) Boli ste tu aj Vy ? Máte radi tématický zamerané reštaurácie ? 

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára