F Decoration schools... - ŽIVOT PODĽA SEBA

Decoration schools...



Už som písala na blogu o výzdobe na našej škole. Teraz sme spolu s kolegyňou a žiakmi výzdobu zmenili opäť a spravili sme už trochu jarný feeling. A teda sme do výzdoby zakonponovali kvety, jarnú prírodu a hlavne veselú náladu ....




Celú výzdobu sme dotvorili maketami šašov :) a keďže sme v škole, tak sme zvolili aj túto tematiku a vestibul sme vyzdobili aktivitami, ktoré robíme ... Tak sme teda pridali foto školy, do ktorej sa žiaci ponáhľajú :))) bežecké aktivity na našom ihrisku :) 




A v neposlednom rade aktivity na hodine ako rôzne projekty, postery z predmetov ako biológia, telesná výchova, výtvarná výchova ... 
Za postery ďakujeme šikovným žiakom z druhého stupňa s pani učiteľkami :)) 




Nástenky na chodbách sme vyzdobili prácami, ktoré vytvorili žiaci v ŠKD ... a predsa ide jar a s jarou sú spojené sviatky jari teda Veľká noc. Jednú z násteniek sme vyzdobili práve touto tematikou ... a tak v našej škole už máme Veľkú noc ( momentálne je mesiac do sviatkov ), takže sme nadčasoví, ale lepšie ako sa stratiť v dave :)))






Výzdobou sme vytvorili pohodu a dobrú náladu v celej škole a veríme, že sa žiaci potešia a svoje výtvory, produkty práce si nájdu na chodbách našej školy :))




Mne osobne úsmev na perách hneď vytvorí tento šašo, ktorého vidno rovno zo zborovne :)))

Dúfam, že sa Vám článok a naša výzdoba páči.
by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára