F This is sLOVEnsko :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

This is sLOVEnsko :)




Poslednú dobu mám môj život trochu rýchlejší a hektickejší :) čo je na jednej strane dobre. Človek sa nemá čas nudiť a myslieť na blbosti :) A môj život nabral rýchly spád, veci sa pohli dopredu. Práca, rodina, priatelia vždy niečo riešim, vybavujem a makám na mnohých projektoch naraz. Práve preto som sa musela naučiť oddychovať na "luskunutie" :))) 



To znamená mám jeden voľný deň tak to treba využiť a nie len ležaním na gaučí pred telkou. Takže rada vybehnem v takýto moment von kdesi do prírody, na miesta kde som nebola, prosto niekam ... Zmena prostredia vie narobiť divy. Posledný moment, ktorý bol takýto som využila na výletik na stredné Slovensko. Kľak je pekné zimné lyžiarske stredisko a v lete relatívne vybudované turistické miesto. Keďže už nebolo toľko snehu (táto zima fakt nie je nič moc) tak už sa nelyžovalo ale pár ľudí sem prišlo načerpať energiu ako ja. 



Prišli sme autom, odstavili na parkovisku a zašli do blízkeho salaša na tradičné slovenské jedlo. Tak ak myslíte halušky máte pravdu :) Takéto jedla nejem pravidelne, a preto mi celkom padli vhod. V pokojnom prostredí hôr som si uvedomila aké je Slovensko krásne. 


Ako rapuje Ego vo svojom songu ...pohoda, more chill .... som si vychutnala jeden deň v obkolesený hôr :) A môžem sa vrátiť späť do víru pracovného kolotoča ....

Dúfam, že sa Vám článok páčil.
by ViErKa16

CONVERSATION

2 Comments: