F Ako som našla lásku :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

Ako som našla lásku :)


V minulosti som veľmi nebola fanúšik kníh. Takto, skoro vôbec by som povedala a najradšej som sa tomu vyhla :/ Nerada som mala slovenčinu a rada som čítala tak maximálne pri opaľovaní alebo pri inej oddychovej aktivite :) 




Prosto vždy bolo niečo prednejšie ako čítanie kníh.  Ale povedala som si, že musím s tým začať. Prosto trochu zmeny zaviesť do svojho života treba.  
A na nejakú rapídnu zmenu som málo odvážna, takže začínam postupne maličkými zmenami. Takže som začala teraz.  Práve som bola na burze kníh v mestskej knižnici v Bratislave a tak som si začala dopĺňať svoju knižnicu a do zbierky mi pribudlo cca 5 kníh. 



Nemám vôbec obľúbený druh literatúry.  Ako sa povie beriem všetko :) Teraz som našla veľmi peknú síce staršiu encyklopédiu, ale veľmi kvalitnú z rôznych oblastí prírody. A zvyšok len také romantické príbehy .... aspoň trocha snívania počas života treba. 


Nechcem písať o knihách ako dajaký macher, knihomoľ alebo odborník -  to vôbec nie som. A zase každý má svoj vkus.  Kedysi som už o týchto knihách a hlavne autoroch počula. Konečne som takto nečakane našla knihy a svoj čas na čítanie.  Tak teda našla som lásku :) 
by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára