F BLOGER ROKA 2015 - ŽIVOT PODĽA SEBA

BLOGER ROKA 2015


Takže welcome drink a môžeme začať :) Vítam Vás na slávnostnom galavečere udeľovania cien Bloger roka 2015 :) Celý večer som strávila s Aďulik sun a inými priateľmi :) 

No a tak sme si hneď strihli peknú selfiu s moderátorkou večera Kristínou Farkašovou. Musím povedať, že je to veľmi vtipná, milá, usmiata osôbka, ktorá nemala ani problém s fotkou :)



No a moje obľúbené selfičko sme si strihli aj takto s hlavnou fotografkou večera :) a takto sme jej zapózovali my. A teraz sa už môže začať udeľovanie cien.  Musím povedať, že bolo veľa inšpiratívnych blogov v nominácií. 




Veľmi príjemný večer sa niesol v uvoľnenej atmosfére a okrem moderátorky na pódium nás zabávali aj samotný "ľudia s obálkou" :) Trefne sa vedeli naladiť na vlnu moderátorky a tak vznikol geniálny program, ktorý vyvrcholil recepciou. 



Celá akcia sa uskutočnila v Grand hotely River park, miestnosť Márie Terézie :) a veľmi pekné prostredie, naozaj hotel na úrovni, veľmi reprezentatívny pre Slovensko :)






No počas celého večera sme pili najprv biele a potom červené vínko :) ktoré bolo mimoriadne dobré, bubbleology nápoje asi tri kombinácie všetko nealkoholické :) a chutné skvelé jedlo :) Veľmi musím vychváliť kuchárov za ryby tie boli fakt dobré, ale aj napr. prílohy - zemiaky, cestoviny. No a nemožno nespomenúť veľmi chutné tiramisu, ktoré nemá konkurenciu :)



A priatelia úplne nečakane sme sa dostali do vlogu Patty čo nás nesmierne teší :) a vôbec sme nevedeli, že to Robert natáčal. Každopádne ďakujeme :) Celé video si môžete pozrieť na youtube a ja som si dovolila urobiť takúto fotečku :) 



Po programe sa uskutočnila recepcia počas, ktorej sme stretli veľa ľudí, ktorých stretávame na internete :) Teda napr. Patty a Roberta (sledujem ich videá na youtube), Andyho Winsona (keď potrebujem trochu motivácie do života), generálneho riaditeľa môjho obľúbeného nápoja Bubbleology :) a mnoho ďalších ...

Krásna akcia a ďakujem, že som sa mohla zúčastniť :)
by ViErKa 16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára