F Návrat do praveku alebo ZOO v Bratislave ... - ŽIVOT PODĽA SEBA

Návrat do praveku alebo ZOO v Bratislave ...


Jednú peknú sobotu sme sa vybrali do Bratislavskej ZOO. Poviem Vám bola som tu už veľa krát ale vždy mňa vedia niečim prekvapiť. Naozaj stále zdokonalujú svoj areál, pridávajú nové zvieratá ... 




Takto som si teda vychutnala Afriku na dlani :)
Celý areál je pomerne veľký a priestranný takže zvieratá majú dosť priestoru vo výbehoch a Vy si ich môžete vychutnať do sýtosti :)



Tak úprimne povedané my sme sem išli len kôli DINO parku, ktorý je pre mňa aj keď už nie som dieťa fascinujúci :) Naozaj také vrátenie sa do praveku :) ale v tej lepšej forme pravdaže ...  inak by som bola ich korisťou :))))









Tak trošku som sa na niektorých záberoch nechala uniesť :) ale vrátila som sa do detstva a bolo to super :)))) musím to robiť častejšie ...


Zvyšok ZOO bol tiež super samozrejme sme si značnú časť pozreli :))) V pavilóne opíc už orangután mal zjavne dosť ľudí a tak založil odbory a išiel demonštrovať, ale môžete tam vidieť aj tieto zaújmavé lebky. 


No a málokto sa môže pochváliť selfiou s kráľom džungle predsa nie :) tak sme si jednu strihli :)


To je asi tak všetko ak by ste mali cestu okolo určite si to nenechajte ujsť je to fakt super :) ale aj ZOO v Bojniciach má svoje čaro :) 
Na záver prikladám mini video pre lepšiu predstavivosť a kuknite je v ňom moje obľubené zvieratko surikaty :)))





by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára