F Pivovar na Dunaji - ŽIVOT PODĽA SEBA

Pivovar na Dunaji


Článok o Dunajskom pivovare som už na blogu mala.  Dnes sme ale opäť zavítali na toto úžasne miesto. Ja to tu prosto milujem! Teraz som sem zobrala rodinu a dali sme si pivo. Klasicky, veď sme v pivovare, no nie?


Podstatne je ale povedať, že je to ich  vlastné pivo a chutí fakt úžasne!  Viem pivá sú rôzne a každé ma svoju špecifickú chuť a to presne platí aj tu. Okrem toho, že tu majú krásne upravenú celú reštauráciu v štýle pivovaru Vás hneď pri vstupe môžu prekvapiť aj tanky s pivom. Celá reštaurácia je veľmi pekne dizajnovo ladená :)




Dokonca sa Vám môže stať presne ako nám, že ak ide okolo loď, ktorá je rozbehnutá rýchlejšie môžete zažiť menšie turbulencie :) ako keby sa plavíte. To, že loď na Dunaji je ukotvená si ani nevšimnete lebo ten výhľad je priam okúzlujúci. 
Piť pivo a pozerať sa na hladinu Dunaja ako tečie a v pozadí vidieť novootvrorený starý most, Euroveu, Nový most a v neposlednom rade nesmiem zabudnúť na Bratislavský Hrad, ktorý je pýchou na Dunaji. 




Zároveň sa môžete povoziť na motorovom člne po Dunaji, občas tu môžete zažiť živú hudbu, ale tu dokonca v podpalubí môžete aj prespať :) No čo išli by ste??? Ja som to už pred nedávnom vyskúšala na jednú noc a zážitok to bol úžasný. 

by ViErKa 16

CONVERSATION

2 Comments: