F FESTIVAL SVETLA BRATISLAVA 2016 - ŽIVOT PODĽA SEBA

FESTIVAL SVETLA BRATISLAVA 2016


Opäť jeden krásny víkend za mnou :))) Tento víkend bolo v Bratislave a okolí veľa zaujímavých podujatí. Zopár z nich som stihla navštíviť a teda stalo to zato. Niečo prekvapilo iné zase nie až tak veľmi ...
Každopádne Festival svetla v Bratislave bol jedným krásnym, úžasným podujatím :)  Fantastická atmosféra starého mesta, pohodičková prechádzka s partiou priateľov a k tomu to neopísateľne svetelné a zvukové divadlo na väčšine dominánt mesta. A dokonca sme sa mohli pozrieť na miesta, ktoré sú bežne zatvorené. Ale nechám Vám vychutnať si fotky :) tie hovoria za veľa :)))





Tak toto som si popri všetkých povinnostiach, akciách nemohla predsa len nechať ujsť :) a tak som to patrične fotkami aj videom zdokumentovala. Som rada, že sa môžem podeliť s tak peknou a organizačne dobre zvládnutou akciou. Bolo to také super, že by som si to hneď zopakovala ... 
Fakt môžem len odporučiť :) Na tejto akcii som nenašla žiadnu chybičku. Krásna prechádzka starým mestom, perfektné efekty svetla, partia priateľov, staromestký život ... 
Človek si takto pekne užil krásnu prechádzku :)








Srdce Bratislavy mňa osobne úúúúúúúúúúplne dostalo :) Niečo krásne fakt a najmä tá atmosféra okolo :))) Sama good vibracion.





Stará radnica v pohybe :)



No a priatelia akože toto bolo T O P :) Takto krásny Primaciálny palác máme. Fakt asi to najlepšie čo sme mohli vidieť na festivale svetla tento rok :)  Strašne sa mi to páčilo. Veľmi krásne to bolo, a dokonca toto sme si pozreli hneď dvakrát :) bolo to úúúúúúžasne. 





No ak chcete vidieť celú svetelnú šou na tejto dominante, tak si pozrite moje videjko :) celá je totiž tam :) Dúfam, že sa Vám to bude páčiť tak ako nám.




Už teraz sa teším na ďalší podobný projekt, ktorý nás čaká onedlho z názvom Biela noc :) 



No a na záver sme sa presunuli po nábreží smerom k Euroveii, kde sme uzavreli túto krásnu akciu. Určite si to zopakujeme aj na budúci rok :) Boli ste aj Vy?  Páčilo sa Vám?

by ViErKa16

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Sme radi že sa festival páčil, bolo to síce náročné ale je príjemné vedieť že to stálo za to :)
    Dušan (spoluorganizátor)

    OdpovedaťOdstrániť