F Selfieccino NIE len v Bratislave! Ako som si vychutnala farebné selfičko na káve v Kultury Coffee - ŽIVOT PODĽA SEBA

Selfieccino NIE len v Bratislave! Ako som si vychutnala farebné selfičko na káve v Kultury Coffee

Isto to poznáte aj Vy, že keď dokončíte niečo významne na čom ste pracovali dlhodobejšie, tak si z radosťou vydýchnete. A samozrejme sa každý človek chce odmeniť :) Tak to už totiž u nás býva. Teda ja to mám tak. A veď žijeme len raz. Tentokrát som si ako odmenu zvolila pomerne v dnešnej dobe obľúbené selfieccino. Zašli sme na kávičku do Kultury Coffee v Partizánskom a dali sme si teda túto špecialitku. Musím povedať, hneď na úvod - toto nie je platený článok a kávu som si hradila z vlastných zdrojov a rovnako tak aj pravdivo píšem tento článok.

V celej kaviarni bol veľmi milý personál, ochotný a sympatický. Nás obsluhovala veľmi milá slečna a keď nám doniesla selfieccino bola som prekvapená, že je farebné. V Bratislave a na internete som zatiaľ také nevidela :) Hneď mi to zlepšilo deň, tak málo stačí k radostí. Okamžite sme si to museli zdokumentovať. A to hneď niekoľkokrát. Veď takú parádu - škoda pokaziť. Prvý "chľup" bol fakt s pocitom, že kazím niečo krásne. No na druhej strane pocit kávy na jazyku bol silnejší :)))


Som veľmi rada, že sme si takto pekne na slnečnej terase vychutnali selfieccino. Ja môžem len odporučiť. Ako dobre to vyzeralo, tak dobre to aj chutilo. Supeeeeer. Ak som Vám urobila chuť, tak nech sa páči v Kultury Coffee ste vítaní. 
Ako odmena je to pre mňa úplná TOPka :) 

by ViErKa❤️

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára