F Slovak nature - ŽIVOT PODĽA SEBA

Slovak nature



Hory, lesy z tej duše pozdravujem Vás... Perfektné prostredie na oddych, relax, premýšľanie, celkové vyčistenie hlavy, pre pľúca čerstvý vzduch a pre dušu pokoj. Kam chodíte relaxovať Vy? Táto "real nature" je to najkrajšie umelecké dielo :) Občas keď potrebujem vypnúť či nabrať inšpiráciu, tak sem zavítam. Chodíte do lesa často? Ja ani moc nie. Ale zrejme začnem častejšie. 
Do hory nechodím často, takže sa tu nebudem hrať na milovníka lesa. Naozaj tam zavítam len občas. Ale potom si to riadne užijem. Tak ako teraz. Poviem Vám, teraz som sem išla skôr na prechádzku rýchlej chôdze napokon sa s toho stal tréning do vrchu. A nakoniec som našla pár krásavcov, ktorých som si premiestnila do kuchyne, pretože skončia vo vianočnej kapustnici.

Jednoducho mi to nedalo neodfotiť túto nádheru. A celkom ma to inšpirovalo k ďalšej práci, projektom. Už viem aký je to pocit, keď básnika kopne múza :) Myslím, že zábery hovoria za všetko. Naša slovenská príroda je naozaj krásna a jesenné farby majú tiež svoje kúzelné čaro. 


















Takže som spojila príjemné s užitočným tak ako vždy! Robievate to takto v živote aj Vy?

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára