F Obľúbený podnik v Bratislave :) La Putika - ŽIVOT PODĽA SEBA

Obľúbený podnik v Bratislave :) La Putika


Jasne v Bratislave je podnikov veľa, ale len niektoré Vám prirastú k srdcu! A tento je jedným z nich. La Putika je podnik, ktorý má v meste viacero prevádzok. No pre mňa je najlepší presne ten pri starej tržnici. Ísť na vínko alebo kávičku sem sa stalo už trošku tradíciou. Príjemné prostredie, pekne zariadený priestor, ochotný personál a dobrá poloha v starom meste sú pre mňa plusy tohto podniku. 
Vkusne zariadený priestor dodáva podniku staromestské čaro. Nechodím sem zase tak často, vždy len na výnimočné príležitosti a taká jedna bola aj minule. Tak "reku" zajdime sem. Jednoducho je to príjemné miesto na dobrú knihu, oddych, pokec s kamoškou, kvalitné vínko, chutná káva aj ponúkané jedlo. Myslím, že o týchto mojich slovách svedčí aj fakt, že vždy keď som sem prišla bolo takmer plno. A obsluha bola milá, ochotná s úsmevom. Proste super prostredie vrelo odporúčam. 







Okrem vína, kávy, piva si tu môžete nájsť aj chutné jedlo. Ja sem chodím "tradične" na víno, pretože je podľa mňa naozaj kvalitné. 



Tak teda na zdravie! Poznáte La Putiku? Alebo preferujete iný podnik? 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára