F Vianočný darček, ktorý určite poteší? 1dobrý tip na slovenský výrobok vynikajúcej kvality! Biele zuby vďaka bielej perle - ŽIVOT PODĽA SEBA

Vianočný darček, ktorý určite poteší? 1dobrý tip na slovenský výrobok vynikajúcej kvality! Biele zuby vďaka bielej perle


Poznáte tie vianočné darčeky, že sú to proste klasiky. Napr. také ponožky, pyžamo dostal určite nejeden z nás a povedal si wau super! A isto sa potešil. Áno aj tieto klasiky vedia vyčariť úsmev na perách a skutočnú radosť, veď dobrý ponožiek nie je nikdy dosť. Ale prečo by sme to nemohli nahradiť napr. zubnou pastou. Aj to je predsa klasika, ktorú používa každý a dokonca každý boží deň. Tak preto, nedá mi napísať Vám jeden tip na pre mňa (a isto aj pre Vás) skvelý tip na vianočný darček. 

 

Toto nie je prvý článok k slovenským výrobkom Bielaperla. A vôbec to nie je náhoda alebo tlačenie jedného produktu. Je to jednoducho produkt, ktorý používam ja a to už roky. Našla som proste niečo čo mi dokonalé sedí. 

 

 

PREČO PRÁVE TÁTO ZUBNÁ PASTA?

 

Je to skvelý slovenský výrobok a podporujete ním miestnu slovenskú firmu  z Kežmarku. Majú neskutočne veľký výber. A keďže ja túto pastu už používam dlho naozaj vidím, že menia svoj sortiment, pribúdajú im produkty, napr. pre tehotné ženy, deti, fajčiarov, sady na bielenie atď..

Ďalšou dôležitou informáciou je, že majú e-shop, kde si viete naskladať aj rôzne sady a prekombinovať pasty s rôznymi účinkami. Zubné pasty sú šetrné voči zubnej sklovine, majú príjemnú chuť.  Ich pasty sú na báze enzymatickej receptúry s bylinnými extraktmi.

Ja využívam túto kombináciu zubných pást. Jedná je pre intenzívne bielenie, keďže ja milujem kávu a nehodlám sa jej vzdať. A druhá je pre citlivé zuby, ktoré pri konzumácii namáhame. Toto je pre mňa absolútne kombo z ich rady produktov. Samozrejme každému vyhovuje niečo iné. 

 


Ja môžem tieto zubné pasty len odporučiť. Rokmi overené a zaberajú a pomáhajú. Nepoznám človeka, ktorý by ich vyskúšal a kritizoval. Preto aj ja ich určite budem baliť pod vianočný stromček.









Ak som Vám dala tip na darček som rada. Ja sama mám totiž rada takéto odporúčania. Tak už len aby prišli tie Vianoce a prežili sme ich v zdraví. 


by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára