F Ako ušetriť oblečenie, nech vyzerá stále ako nové? 1 tip na skvelý trik + bonus je kvetinová vôňa - ŽIVOT PODĽA SEBA

Ako ušetriť oblečenie, nech vyzerá stále ako nové? 1 tip na skvelý trik + bonus je kvetinová vôňa

 


Aj vy máte krásne oblečenie, ktorého sa nechcete vzdať? Niečo vám svedčí, ale už to nevyzerá tak ako kedysi? Vaše obľúbené šaty už tak nesedia? Proste týchto "problémov" a alternatív by sme vedeli nájsť ešte mnoho. No nejde tu o to hľadať problém, ale riešenie. A práve som jedno našla. 


AKO UDRŽAŤ OBLEČENIE STÁLE V DOBREJ KVALITE?


V prvom rade si treba kúpiť kvalitné oblečenie. Ale aj tak sa časom jeho tvar, štruktúra a hlavne farba zmení. Najviac to môžeme vidieť pri farebnom oblečení. A najviac nás to bolí pri našom obľúbenom oblečení. Veď to poznáme azda všetci. 

Ale predsa sa s tým dá niečo robiť. Perwoll prichádza na trh s novinkou, ktorú som intenzívne testovala. Áno, aj obsah článkov sa vekom mení :) O tom som vám písala na mojom Instagrame. Vráťme sa však k týmto novým trojkomorovým kapsulám do práčky. 

Kapsule Renew and Care Caps sú mimoriadne šetrné k oblečeniu. Obnovujú jeho farby, vlákna. A hlavne uchovávajú sýtosť farby aj po viacerých praniach. 






VÝHODY TOHTO PRODUKTU?


Tak tu ich nájdeme hneď niekoľko. Kapsule to trojkomorové, čo je dnes už viac-menej bežné. A tak jedna kapsula ponúka všetko v jednom. Po mojom testovaní na farebnom oblečení pri viac násobnom praní a v dostatočnom časovom období môžem povedať, že tieto kapsule obnovujú farby. Proste sa vám nestane, že vyťahujete veci z práčky a postupne vám blednú pred očami. 

To, že kapsule vyhladzujú vlákna podľa mňa nemá ako bežný smrteľník zistiť. Takže v tomto verím firme Perwoll. Ale to, že oblečenie po praní má krásnu kvetinovú vôňu môžem len potvrdiť. Je veľmi intenzívna a príjemná. 

Ďalšou výhodou je čistota a jemnosť oblečenia. Kapsule si poradia aj s väčšími fľakmi, či špinou. Jemnosť po vypraní je prvotriedna. 

Za výhodu považujem tiež fakt, že obsah jedného balenia, čo je 18 kusov kapsuly vydrží pri pravidelnom a priemernom používaní na dva mesiace.   





Na základe mojej skúsenosti môžem povedať, že sa tieto kapsule osvedčili. Každý máme svoje triky a tipy. Verím, že som jeden pridala aj do vašej zbierky. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára