F Hydratácia je základ? Je v tom Nivea najlepšia? + 3 TIPY AKO NA TO! - ŽIVOT PODĽA SEBA

Hydratácia je základ? Je v tom Nivea najlepšia? + 3 TIPY AKO NA TO!

 


Tento článok bude o produktoch, ktoré overil sám čas. A to doslova. Pretože táto značka je na trhu už neuveriteľných viac ako 100 rokov a za ten čas si získala množstvo žien. A ja som jednou z nich. Vyskúšala som množstvo produktov, druhov, typov. No dovolím si tvrdiť, že na hydratáciu tela, pokožky sú jednoznačne najlepší. Na kozmetiku značky Nivea sa dá jednoznačne spoľahnúť. Vybrala som to najlepšie v oblasti hydratácie pre telo. A hlavne veci, ktoré používam ja. 

Zamerala som sa na produkty, ktoré sú pre telo, ruky a tvár. Sú to veci, ktoré používam a mám s nimi len dobrú skúsenosť. A to bol aj dôvod, prečo by som tieto informácie mala posunúť ďalej. Tak poďme na to. Všetky produkty nájdete na e-shope tu. 







AKO RUKY UDRŽAŤ KRÁSNE JEMNÉ A HYDRATOVANÉ ZÁROVEŇ? 




Obidva tieto krémy na ruky sú určené pre ženy a na popraskané pery. A oba sú skvelé. Hydratované ruky sú najlepšia forma ich ochrany. Rukami robíme všetko. Nenamáhajú sa len v zime, ale aj pri bežných prácach v domácnosti. A preto je základ starať sa o ne. Na hydratáciu používam kombináciu týchto krémov, keďže každý má čo do seba. Jeden je antibakteriálny v štýle 3v1. A v tejto dobe obzvlášť. 

Nivea Care and Protect 3IN1 je hydratačný a vyživujúci krém na ruky pre ženy, má primerané množstvo 75 ml za necelé 3 eura -  je skvelá voľba. Zmesti sa do kabelky. Je určený na popraskané ruky. Má príjemnú konzistenciu, nie je hustý a veľmi ľahko sa rozotiera. Biela krémová hmota sa príjemne a pomerne rýchlo strebáva do pokožky. Ruky po natretí nemáte prehnane mastné. Pokiaľ máte však veľmi suché a popraskané ruky musíte dať niekoľko vrstiev krému, čo niekto môže považovať za nevýhodu. 

A v dnešnej dobe antibakteriálny krém je dobrá voľba. Vôňa krému je príjemná neutrálna, takže žiadne nadmerné pachy. Skvelá hydratácia vám vydrží pomerne dlhú dobu a obsah krému tiež. Za nevýhodu považujem, fakt, že pri aplikácií musíte krém poriadne rozotrieť. Miestami v masírovať a to trošku dlhšie trvá ako obvykle. Samotný aplikátor krému vám na jedno stlačenie dá pomerne dosť krému a toto nemáte ako ovplyvniť, pri bežnom používaný to môže byť problém. 

Krém propagujú ako bez alkoholový, no po prečítaní zloženia zistite, že obsahuje etylalkohol, takže si vlastne protirečia. A tento fakt má dosť od značky Nivea sklamalo. Krém je síce antibakteriálny, ale nenahrádza podľa zloženia dezinfekciu. Obsahuje jojóbový olej, ktorý ruky vyživuje a chráni ich pred vysušením. Zároveň posilňuje obrannú bariéru pokožky.   

Ruky máte zaručene pri tomto type krému hydratované a vydržia tak pomerne dlhú dobu, nemusíte viackrát krémovať. Sú jemné na dotyk a s neutrálnou vôňou je to príjemný bonus. 







AJ RUKY POTREBUJÚ KĽUD? ÁNO. DÁM VÁM JEDEN TIP NA SKVELÝ VÝROBOK. 




Toto je za mňa to najlepšie pre ruky. Síce to nie je priamo hydratačný krém. No prináša rukám ten najlepší pocit. Krém Nivea Hand Care Soothing  je upokojujúci krém na ruky s výťažkom Aloe vera, A priaznivo pôsobí aj na nechty a ich lôžko. Balenie 75 ml za necelé 2 eura je skvelé. Krém má aplikátor, ktorý na jedno streknutie dávkuje primerane dosť krému. Biela jemná až mliečna hmota príjemne rozvonia vaše ruky a zanecháva ich hebké a jemné. 

Tento krém je malý, vhodný do kabelky. Nachádza sa v tube s aplikátorom. Vrchnák sa otvára samostatne. Krém je dobrej konzistencie a využijú ho muži aj ženy. Aloe vera upokojuje namáhané a podráždené ruky. Krém veľmi rýchlo vsakuje do pokožky, čo možno považovať za výhodu. 

Za miernu nevýhodu môžeme považovať fakt, že ak vaše ruky potrebujú viac hydratovať, krém musíte nanášať vo viacerých vrstvách. No po celý čas máte pocit, že ste ruky natreli. Na pokožke sa urobí akýsi filter z krému. 








1 SKVELÝ TIP NA HYDRATOVANÚ PLEŤ? 





Pleť je namáhaná stále. Teda nie len v zime. Ja som celý život používala jeden krém. Ale postupom času zisťujem, že človek potrebuje viac. Netreba to ale preháňať. A preto vám chcem dať radu, že ak potrebujete krém na hydratáciu, tu je tá správna voľba. Vyskúšala som a neľutujem. Odolal zime, vetru aj vodou namáhanej pleti. 

Nivea Rose Touch je hydratačný pleťový krém pre ženy. Za množstvo 50 ml dať od 5 do 7 eur je pomerne dosť. Pretože tento krém, ak chcete používať denne miniete dosť rýchlo. A za túto cenu bez akcie sa to môže zdať niekomu priveľa, môžeme to považovať za nevýhodu. Preto aj ja cez e-shop elnino.sk nakupujem v čase akcie, ktorá je aj v tomto čase aktuálna. Pozrite sa bližšie na tento skvelý krém tu. 

Jedná sa o denný pleťový krém určený na dehydratovanú pokožku tváre. Má mnoho benefitov a za výhodu môžeme považovať, že je to krém príjemný na dotyk s jemným ružovým nádychom, za ktorým stojí organická ružová voda. Má gélovú až krémovú konzistenciu a veľmi príjemne a rýchlo sa strebáva do pokožky. 

Na tvári sa vytvorí jemný filter, ktorý vydrží celý deň a naozaj máte pocit, že ste hydratované a chránené. Ďalšou výhodou je aj jeho určenie. Pre všetky typy pleti, na rozjasnenie tváre a proti vráskam toto je skvelé. Takže pri prvých vráskach je to úžasná alternatíva. Za nevýhodu môžeme považovať, že krém je bez ochrany SPF. A tiež fakt, že gélová konzistencia nie každému musí vyhovovať. Neutrálna vôňa s jemným nádychom kvetinovej vône a hyaluron, ktorý obsahuje krém je len prijemným spestrením. 

Tak ak hľadáte hydratačný krém na každodenné používanie je toto jasná voľba. Je skvelý. No trošku nezvyčajnej gélovej konzistencie za mierne vyššiu cenu. Má svoje veľké výhody. Ja som testovala nejaký čas a môžem povedať, že som spokojná. Na začiatku som si ale musela zvyknúť. 










TELO? HYDRATOVANÉ TELO? AKO NA TO? LACNÉ ZNAMENÁ NEKVALITNÉ? 





Zostaňme hneď pri otázke. Lacné znamená nekvalitné? Toto nie je pravda. Teda aspoň nie v tomto prípade. Sprchové gély od značky Nivea sú skvelé. A dokonale vedia hydratovať celú pokožku tela. 

Začnime hneď jedným z nich - Nivea Creme Soft je sprchovací gél pre ženy. A za cenu od 2,50 do 5 eur je to skvelé. Pretože obsah 750 ml len tak ľahko neminiete. Teda pri priemernom používaní vám vie vydržať na niekoľko mnoho použití. 

Za prvotnú výhodu považujem ich cenu, ktorá je fakt skvelá na ponúkané množstvo. Za ďalšiu výhodu považujem hydratovanú pokožku na celom tele, krásnu neutrálne vôňu čistoty. Samotný produkt vás prekvapí hustotou a krémovou konzistenciou. 

Za nevýhodu môžeme považovať, že pri prvom použití je tento sprchový gél do ruky  ťažký a veľký. No dá sa kúpiť aj vo veľkosti 250 ml, ale tu sa už stráca výhoda ceny. Pri používaný šetrne zmýva nečistoty, kožný maz bez toho aby narušoval prirodzenú mikrobialnú vrstvu. Pokožka je po použití jemná a hebká a to vďaka mandľovému oleju. Na pokožke sa vytvára jemný ochranný filter. Dokonca neobsahuje mikroplasty. A vďaka zloženiu má sprchový gél lesklú, hustú konzistenciu. Pri používaný a vmasírovaní do pokožky sa vytvára jemná bohatá pena. 


Ak sa pozrieme na iný sprchový hydratačný gél pre ženy - Nivea Creme Care môžeme použiť podobné výhody a nevýhody ako som už písala vyššie. Pretože tieto sprchovacie gély sú veľmi podobné. Tento typ produktu má opäť skvelý pomer ceny a množstva. Je mimoriadne dobrej kvality. Za najväčšiu výhodu považujem jeho univerzálnu vôňu, takže môže kľudne používať aj muži. 

Oba produkty sa predávajú v 250 ml, 750 ml množstvách čo k cene je priamo úmerne. Najmä sa oplatí väčšia veľkosť. Aplikácia je mimoriadne jednoduchá cez aplikátor, ktorý je priamo súčasťou fľaše. Na jedno vstreknutie dostanete dostatočné množstvo. Pri vmasírovaní do pokožky sa vytvára masívna pena. Výhodu je, že môže používať tieto produkt aj muž. Jemná mandľová vôňa či univerzálna vôňa v druhom prípade je prijateľná pre obe pohlavia. Veľmi som chcela nájsť aj negatívum, aby som bola objektívna, no v tomto prípade to jednoducho nejde.  





Nivea je jednoducho skvelá a za tie roky presne vie, čo človek potrebuje. Tieto testované produkty na hydratáciu sú veľmi dobrá voľba pre pokožku. I keď určite ich majú viacero. A to, že sú vhodné pre všetky typy pokožky je len plus. Mne tieto produkty vyhovujú. Verím, že som vám poradila :) 

Na záver by som chcela povedať, že hydratácia je základ. Nivea je v tom skvelá. A 3 tipy na hydratáciu sú určite pre tvár, ruky, telo. Takže ja jednoznačne vyberám Niveu pre celé telo. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára