F Čo robiť aby umývačka riadu fungovala na 100%? + 2 tipy na produkty, ktoré jej pomôžu - ŽIVOT PODĽA SEBA

Čo robiť aby umývačka riadu fungovala na 100%? + 2 tipy na produkty, ktoré jej pomôžu

 


Dokonalá starostlivosť o umývačku riadu! Umývačka riadu sama o sebe je skvelý pomocníkom do domácnosti. Ale na to, aby fungovala na 100% jej predsa len musí človek pomôcť. Ako? Tak na to vám dám malý tip v tomto článku. 

Umývačka sama seba nevyčistí, ale prémiové aditíva od spoločnosti Henkel jej vedia výrazne pomôcť. Určite poznáte produkty od firmy Somat. Teraz som vyskúšala ich tablety do umývačky riadu. A obstáli teda solídne. Prvotriedna kvalita a účinné technológie zabezpečia naozaj hĺbkové vyčistenie umývačky riadu. 



DOKONALÉ KOMBO PRE VAŠU UMÝVAČKU RIADU? 

 


Toto kombo tvoria tablety Somat Duo čistič do umývačky riadu a Osviežovač Somat Deo Perls s veľmi príjemnou a éterickou citrónovou vôňou. Poďme na to ale pekne postupne. 

Profesionálna komplexná starostlivosť v podobe tabliet Somat čistič umývačky zaisťuje priebežnú čistotu umývačky riadu. Vďaka svojej dvojitej sile odstraňuje vodný kameň, usadeniny a mastnotu aj v ťažko dostupných miestach. Pre efektívnosť by sa tieto tabletky mali používať cca 1x mesačne. 

Tablety Somat Duo čistič umývačky riadu je mimoriadne jednoduchý pre použitie. Môžete ich totiž použiť počas bežného umývacieho cyklu. Naplníte umývačku riadu a túto tabletu položíte na dno naplnenej umývačky riadu. A tak ušetrite vodu aj energiu. Pravidelne čistenie umývačky riadu uľahčuje jej údržbu. A potom aj váš riad dokonalo čistí, voňavý. 

Vôňa po otvorení umývačky riadu je tiež dôležitá. Somat osviežovač Deo Perls zabezpečí umývačke riadu krásnu citrónovú vôňu, dlhotrvajúcu sviežosť a neutralizuje nepríjemné pachy. A to dokonca počas umývacích cyklov alebo aj medzi nimi. Dvojkomorový systém vám vydrží cca 60 umývacích cyklov. 

Aplikácia je mimoriadne jednoduchá, stačí osviežovač len zavesiť do umývačky riadu. Najlepšie niekde na hornom rošte tak, aby nebránil tryskám. 







Pomôžte aj vy svojej umývačke riadu a tak pomôžete aj svoju riadu, či udržíte umývačku riadu v dobrej kondícii. Ja môžem len odporučiť. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára