F Ako chrániť svoje oblečenie? + 3 tipy na overené produkty - ŽIVOT PODĽA SEBA

Ako chrániť svoje oblečenie? + 3 tipy na overené produkty

 


Objavte svoj nový silný prací tím, ktorý si zamilujete. V domácnosti tieto produktu určite oceníte. 

Opäť sa pozrieme na niečo praktické a užitočné do domácnosti. Tentokrát to budú produkty od značky Persil, ktorú zrejme nemusím nejako špeciálne prestavovať. Ale tieto ich aviváže rozhodne za zmienku stoja. Rovnako tak ako skvelé obrúsky K2R Colour Catcher, proti zafarbeniu oblečenia, ale poďme sa na to pozrieť pekne postupne a podrobnejšie. 



AKO PRAŤ PRI NÍZKÝCH TEPLOTÁCH A MAŤ PERFEKTNÝ VÝSLEDOK?



Odpoveď je veľmi jednoduchá. Stačí siahnuť po pracích géloch Persil Active či už pre biele alebo farebné oblečenie. Tie totiž robia s oblečením divy. Nie len, že ho zbavujú nečistoty, ale dodávajú mu dokonalú hygienickú čistotu. 

Tieto gély sú skvelé v tom, že tieto vlastnosti majú už pri nízských teplotách. Vďaka technológii Deep Clean Plus efektívne odstraňuje aj tie najodolnejšie škvrny. Účinná technológia preniká hlboko do vlákien. A v spolupráci s technológiou Active Fresh sa tvorí efekt dlhotrvácnej sviežej vône. A čo je úplne skvelé, že oblečenie je žiarivo biele a netvoria sa žiadne žmolky.   

Úplne novou vyvinutou receptúrou sa pýši prací gél Persil Active gél na farebné oblečenie. Vďaka nej z oblečenia odstraňuje nečistoty pri veľmi nízských teplotách a zabraňuje "zošedeniu" a blednutiu oblečenia aj po niekoľkých praniach. 

Aplikácia je mimoriadne jednoduchá - tak ako pri všetkých iných géloch na pranie stačí dať dostatočne množstvo do práčky a spustiť prací program. A tá vôňa pri obidvoch druhoch je neskutočná.  






AKO ZABESPEČIŤ MAXIMÁLNU OCHRANU PROTI NEHODÁM S ODFARBENÍM OBLEČENIA?


V tomto vám pomôžu obrúsky Colour Catcher Max Protect, ktoré sú s patentovanou technológiou, ktorá zabraňuje nežiadúcemu odfarbeniu oblečenia. Obrúsky sú šetrné k životnému prostrediu, pretože sú vyrobené zo 100% prírodných vlákien, šetria čas, vodu a energie a obal je vyrobený zo 100% recyklovaného papiera. 

A ako to vlastne funguje? Jednoducho. Obrúsok pôsobí ako magnet. Počas pracieho cyklu vo vode zachytáva uvoľnené čiastočky farieb a špiny a tak zabraňuje nežiaducemu zafarbeniu a zošednutiu oblečenia. Dôkaz tohto opísaného javu nájdete po praní na obrúsku. 

Aplikácia je veľmi jednoduchá - stačí pred praním umiestniť jeden obrúsok do práčky na zadnú časť bubna. Pridať oblečenie, prací prostriedok a prať ako obvykle. Po praní obrúsok vybrať a vyhodiť. 

Za mňa veľmi jednoduché a účinné obrúsky. Ktoré vám uľahčia pranie každý  raz. 



Tieto produkty som testovala na rôznych oblečeniach istú dobu. Počas toho som si overila, že sú naozaj skvelé a vedia mi uľahčiť život. A preto ich odporúčam aj vám.  Verím, že som vám dala 3 skvelé tipy, ktoré využijete. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára