F Energia pre telo do nového roka? + 1 a viac tipov ako na to! - ŽIVOT PODĽA SEBA

Energia pre telo do nového roka? + 1 a viac tipov ako na to!

 


Začal sa nový rok a s ním mnohí spájajú aj nové výzvy. Toto nie je môj prípad. Ja keď sa rozhodnem pre zmenu, tak idem do toho hneď a na 100%. Ale častokrát sa mi stáva, že chýba energia. Energia pre telo, dušu. Proste taká ta eufória. Pred niekoľkými mesiacmi som sa nadchla pre cvičenie, také to "vážne cvičenie vo fitku". Proste nie kardio, ale fakt cviky s vlastnou váhou či na strojoch. A k tomu patrí aj tento môj nový článok tu na blogu. 

Jasne, že energia pre telo môže byť aj inak dodávaná. O tom nejdem vôbec polemizovať. A ani nie som žiadny expert na cvičenie, cviky atď. Ale energiu si dobiť viem napr. odmenou či nejaký pekným oblečkom, ktoré ma motivuje aj k ďalšiemu cvičeniu. 

V poslednej dobe som na stránke elnino.sk našla pár dobrých a už overených produktov na dodanie energie pri, pred, po výkone. Proste prípravy pre telo, také tie energizujúce. Tak poďme na to pekne postupne. 



ZNAČKA, KTORÁ NESKLAME? 



Myslím, že značku Adidas netreba predstavovať. Tá totiž má štandardne dobré produkty. Ja som vyskúšala konkrétne tie dva produkty. A bola som spokojná. 

Dezodorant Adidas Fizzy Energy, určený pre ženy účinne bojuje proti nepríjemnému zápachu a dodá vám dlhodobo pocit komfortu a sviežosti. Presne tak ako každý dezodorant. Ničím špeciálnym neprekvapil. Množstvo 150 ml v cene za cca 3 eurá ho nájdete štandardne na ich eshope a jedná sa o priemernú cenu za dané množstvo. Vydrží pri priemernom používaní aj cez jeden mesiac. Ako pri dezodorantoch sa aplikujte na čistú a suchú pokožku podpazušia. Môžete opakovať kedykoľvek v priebehu dňa.
Pokiaľ chcete ochranu pred nepríjemným zápachom, dodať sviežosť je to to pravé. Veľkou výhodou je ideálne balenie do kabelky, tašky a to poteší každú ženu. Neonový dizajn balenia tiež vie zaujať naše oči. Vôňa je rovnako príjemná.  Hodiť by sa mohol pri cestovaní, niekomu kto chce mať na kozmetike moderný dizajn a pútať ňou pozornosť. A samozrejme všetkým, ktorí športujú, vyvýjajú aktivitu a potrebujú byť fresh počas dňa. 
Ďalším produktom z dielne tejto značky je energizujúci sprchový gél Adidas Energy Kick. Určený pre všetky typy pokožky v 100% recyklovatelnej fľaši, vegánský produkt. V cene cca 5,60 eur za 400 ml je podľa mňa výhodná cena, výdrž aj pri každodennom používaný jeden mesiac. A k tomu mimoriadne príjemná priam energizujúca vôňa pomaranču. 

Sprchovací gél  je nevyhnutnou súčasťou každodennej hygieny. Jemne, ale šetrne čistí pokožku celého tela a dodáva jej potrebnú hydratáciu, resp. nevysušuje. Ideálne na denné použitie v sprche. Výhody sú - umýva pokožku a zbavuje nečistôt, pokožku zanechá zamatovo jemnú a hebkú na dotyk, navracia pokožke komfortný pocit najmä po fyzickej aktivite. 

Použitie mimoriadne jednoduché. Aplikuje sa pri sprchovaní či kúpeli. Nanesiete na pokožku celého tela a potom opláchnite teplou vodou. Hodiť by sa mohol každému, kto chce pekne voniať a urobiť niečo pre svoju pokožku. 










DOBRÉ RÁNO V PODOBE SPRCHOVÉHO GÉLU OD ZNAČKY KNEIPP? 



Veruže áno. Sprchovací gél Kneipp Good Morning je nevyhnutnou súčasťou každodennej hygieny. Jemne, ale šetrne čistí pokožku celého tela a dodáva jej potrebnú hydratáciu. Vyskúšate a nebudete už chcieť vymeniť. Jeho vôňa bazalky a limetky vás neskutočne podmaní. 

Je určený pre všetky typy pokožky a v množstve 200ml za cenu necelých 12 eur je hriech to nekúpiť a nepoužívať. Táto značka je podľa mňa mimoriadne dobrá a o tom svedčí aj tento produkt. 

Výhody produktu sú štandardné -  umýva pokožku a zbavuje nečistôt a navyše zvláčňuje a zvyšuje elasticitu pokožky, navracia pokožke komfortný pocit, príjemné vonia, je v praktickom balení. 

Aplikácia je jednoduchá a to pri sprchovaní či kúpeli. Naneste na pokožku celého tela a potom opláchnite teplou vodou. Vhodné na každodenné použitie.





 HOVORÍ SA: SOĽ NAD ZLATO! PLATÍ TO AJ TU?



Atlantic Kelp And Magnesium Salt Peeling je energizujúci a hydratačný telový peeling. 

Po jeho použití dosiahnete pocit uvoľnenia a vyrovnanosti.  Energizujúci a zvlhčujúci telový peeling REN Clean Skincare Atlantic Kelp And Magnesium Salt pokožku hydratuje, detoxikuje a zbavuje prejavov únavy. Pokožka je hebká, uvoľnená a na dotyk veľmi príjemná. Má prirodzenú neutrálnu vôňu. Balenie je v cene 24 eur, čo je pri množstve 330 ml možno pre niekoho veľa, považujem to za nevýhodu. Ale tak niekedy dobré veci jednoducho stoja viac. 

Poznáte rozprávku soľ nad zlato? Tak to presne tento produkt je. Obsahuje čerstvé soli mora a horčík, ktoré pokožku vyhladzujú a dodáva jej lesk. Výťažok z rias a olej z rias pomáhajú pokožke doplniť vlhkosť a dôležité minerálne látky, ktoré pri námahe isto oceníte. Zmes esenciálnych olejov osviežuje telo a pomáha proti únave, zbavuje stresu vaše telo i myseľ. Proste vychutnáte si príjemný kúpeľ. Navyše zloženie je vegánske a nie je testované na zvieratách.

Aplikácia je jednoduchá. Stačí niekoľko minút jemne masírovať krúživými pohybmi peeling na suchú pleť, pokožku. Potom dôkladne opláchnite v sprche. Na dokonalé ošetrenie po nanesení ponorte do teplej vody. Uvoľnia sa tým soli a esenciálne oleje a z obyčajného kúpeľa sa stane kúpeľ.





VÝBORNÝ PRODUKT? Dr. Hauschka Body Care


Tento telový olej Dr. Hauschka Body Care z trnky v cene necelých 15 eur za 75ml dopraje vašej pokožke intenzívnu hydratačnú a regeneračnú starostlivosť. A musím povedať, že je naozaj skvelým produktom. 

V čom sú jeho benefity pre mňa? Vyživuje a ošetruje pokožku, zanecháva pokožku zamatovo hebkú, viditeľne pokožku zjemňuje. Veľmi krásne vonia. A je mimoriadne príjemný pri aplikácií. Na to, že sa jedna o olej nie je vôbec nepríjemne mastnej konzistencie. Bojuje proti vzniku strií a pokožku necháva pružnú a vláčnu. Konzistencia je výborná. A naozaj hľadám nejaké negatívum, ale žiadne aspoň za mňa nie je. 

Aplikácia je veľmi jednoduchá. Stačí malé množstvo oleja jemne vmasírovať do pokožky celého tela. Používajte ráno alebo večer po kúpeli alebo po sprche. Telo je krásne premastené, veľmi rýchlo sa vstrebe do pokožky a hydratuje aj niekoľko hodín po aplikácií. 





Skvelé produkty, ktoré stoja za to. A vaše telo sa vám jednoznačne poďakuje. Energia ide totiž z vnútra, tak ju telu doprajte. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára