F Zlatý zázrak na pleť? + 4 typy na produkty z rady Neutrogena Curcuma Clear - ŽIVOT PODĽA SEBA

Zlatý zázrak na pleť? + 4 typy na produkty z rady Neutrogena Curcuma Clear

 



Dnes sa pozrieme "na zúbok" celej rade kozmetiky od firmy Neutrogena, konkrétne na jej radu s kurkumou. Vraj zlatý zázrak? Je to tak naozaj? V nasledujúcich riadkoch zistíte či a ako ma očarila. Všetky produkty nájdete na e-shope elnino.sk


SKVELÝ PRODUKT 3 v 1?


Micelárny odličovací gél na citlivú aknóznu  pleť – NEUTROGENA CURCUMA CLEAR MICELLAR GEL 3-IN-1 v množstve 200 ml v cene za cca 7,50 eur je v pomere ceny, množstva a kvality mimoriadne prijateľný. 

Určený je prioritne pre suchú, zmiešanú pleť, podráždenú a citlivú pleť s aknóznym sklonom. Obsahuje opäť kurkumu a z tejto rady je jeden z najlepších produktov. 

Výhodou je, že upokojuje pleť a s micelárnym gélom viete odstrániť aj usadené nečistoty, nadbytočný maz a hlavne vodeodolný make-up. Vďaka kurkume je pleť obohatená o množstvo antioxidantov a prináša úľavu pri strese. 

Čistí, odličuje a upokojuje pleť v jenom kroku. Zjemňuje pleť a vyživuje. Je bez obsahu oleja, čo je za mňa mimoriadna výhoda. Ľahko sa zmýva a je vhodný aj pre problematickú pleť.

Aplikácia je mimoriadne jednoduchá - stačí naniesť na kozmetický tampón a jemne utrieť tvár. Následne opláchnuť vodou. Hľadám nevýhody, ale nevidím ich, ešte aj to balenie vydrží pomerne dlho pri dennom používaní. A opäť je tu mimoriadne praktická pumpička, ktorá vám uľahčí jej používanie o 100%. 

Pri aplikácií nedochádza k začervenanej pleti, ani na jemných miestach na tvári. Pleť nie je podráždená, je príjemná na dotyk, jemná, čistá. Miestami po chvíľke pôsobí suchšie. Produkt je neutrálnej vône. 







ZLATÁ ČISTIACA PENA NA TVÁR?


Skvelý produkt - NEUTROGENACURCUMA CLEAR CLEANSING MOUSSE, ktorý je naozaj zlatý poklad pre vašu pleť.

Je upokojujúca čistiaca pena na citlivú aknóznu pleť v množstve 150 ml za cenu cca 7,50 eur. Táto čistiaca pena je určená pre zmiešanú pleť, ktorá je citlivá či podráždená. Príjemná je aj pre dehydratovanú pleť.

Pena je veľmi jemná a príjemná na dotyk, bielej farby, jemne vláčna. Na čistenie pleti úplne postačuje jedno vstreknutie pomocou veľmi praktickej pumpičky. 

Aplikácia je mimoriadne jednoduchá a keď ju máte po ruke vôbec ju nemusíte chytať do ruky, pred aplikáciou ju netreba ani pretrepať, čo je výhoda. Stačí prípravok aplikovať na vlhkú pleť a jemne ju vmasírovať do pokožky. Dôkladne opláchnuť vodou. Samozrejme tak ako pri iných prípravkoch je potrebné zabrániť kontaktu s očami. 

Vôňa produktu je prijemná a neutrálna, bez parfumácie. Po aplikácií je pleť jemnučká na dotyk, príjemná na pohladenie, čistá. Pena nedráždi pleť ani nezostávajú začervenania na tvári. Výhodou je, že po aplikácií pleť nie je suchá. 


V ČOM MÁ TENTO PRODUKT VÝCHODY?

 

Táto pena je skvelá na rozmaznávanie pleti vďaka svojej jemnosti a príjemnej textúre. Jednoducho odstraňuje nečistoty, nadbytočný maz či zvyšky make-up. Uvoľňuje stiahnuté póry a jej mimoriadne príjemné zloženie kurkumy pleť upokojuje, chráni ju pred voľnými radikálmi a vysoký obsah antioxidantov pleť zanecháva čistú, jemnú s pocitom pohody. Toto všetko sú pre mňa výhody, ktoré ju dávajú na prvé miesto v čistiacích penách. A siahla by som po nej kedykoľvek.

Výhodu je, že odličuje do hĺbky. Zanecháva pleť pokojnú a vyživenú, normálne to na pocit cítite. Pleť je pripravená na ďalšiu starostlivosť, nie je vysušená.

Ďalšia skvelá výhoda pre mňa je fakt, že sa mimoriadne ľahko zmýva z tváre a je bez obsahu minerálnych olejov. Toto by mohlo vyhovovať viacerým ženám. A ako som už spomínala je vhodná pre citlivú pleť so sklonom k akné, či pre zmiešanú pleť alebo dehydratovanú pleť. 





Hydratačný a upokojujúci krém v jednom?

 

Toto je skvelý produkt z rady NEUTROGENA CURCUMA CLEAR MOISTURIZING AND SOOTHING CREAM na citlivú aknóznu pleť v množstve 75 ml a cene cca 8,50 eur. Denný pleťový krém pre zmiešanú, citlivú a podráždenú, dehydratovanú pleť. Jediná nevýhoda je, že nemá ochranu SPF. A opäť skvelá kukruma, ktorá pleť upokojuje, dodáva množstvo antioxidantov.

Krém je vláčnej konzistencie, jemnej žltej farby a mimoriadne dobre zvláčňuje pokožku. Veľkou výhodou je pre mňa, že sa jedná o ľahký krém, ktorý sa veľmi rýchlo strebáva a zanecháva pleť jemnú, hydratovanú a príjemnú na dotyk.

Aplikácia je mimoriadne jednoduchá ako klasický krém, nie je potrebné veľké množstvo. Jediná nevýhoda, ktorú vidím je čisto praktická. Krém je v nepriesvitnej tube, neviete koľko ho tam ešte máte. A tiež posledné časti krému sa už von z tuby dávajú obtiažne.

Toto je jeden mimoriadne dobrý krém, po ktorom siahnem v obchode určite. Jednoducho sadne, pokiaľ máte vyššie uvedené typy pleti. Nevýhoda je naozaj len balenie. 

Krém je jemnej sladkastej vône, ktorú ale neviem presne identifikovať. Vôňa je však veľmi príjemná aj pri aplikácií na tvár. Po samotnej aplikácií je pleť rozžiarená, hydratovaná, príjemná na dotyk. Krém nedráždi pleť, nezanecháva stopy začervenania. Pleť je vyživená bez pocitu sucha. Farba krému je jemne žltá, ale pri aplikácií sa táto farba prirodzene vytráca. 









ZLATÁ MASKA PRE PLEŤ?

Posledným produktom tejto rady v rámci testovania je NEUTROGENA CURCUMA CLEAR CLEANSING MASK. Jedná sa o čistiacu a upokojujúcu masku pre citlivú a aknóznu pleť. V množstve 50 ml za cenu cca 7,70eur je v pomere s kvalitou celkom v poriadku.

Táto maska absorbuje nadbytočný kožný maz a čistí póry do hĺbky. Zabraňuje vzniku akné a mierne zmatňuje pleť. Zloženie je opäť obohatené o výťažky kukrumy. A tak opäť získavate blahodarne účinky kurkumy pre pleť – antioxidanty.

Hlboko čistí pleť, bojuje s vyrážkami, tiež s nežiadúcim odleskom pleti, udržiava pleť matnú bez podráždenia. Samozrejme hydratuje, vyživuje. To sa dočítate v oficiálnom popise. 

Aplikácia je mimoriadne jednoduchá. Stačí naniesť na suchú pleť rovnomerne a nechať pôsobiť cca 3 minúty. Masku treba pomerne dôkladne opláchnuť. A používať pre želaný efekt aspoň 3x týždenne.

Pocity z tohto produktu som mala najskôr veľmi zmiešané. Na moju tvár bolo potrebné naniesť pomerne dosť veľa produktu. Neskôr som sa rozhodla zacieliť iba na najviac problematické miesta, keďže masky nie je veľmi veľa v tube a teda sa rýchlo míňa. Okrem toho maska je na pleti veľmi príjemná, nejako nesťahuje pleť a ja som nemala ani suchú pleť po aplikácii. Pleť bola naopak príjemná na dotyk, avšak jemne napružená - žiadalo si to hneď ďalšie kroky skincare. 

Oplachovanie masky je veľmi zaujímavá časť - treba to dávať dole teplou vodou a tampónom. Keby používam vatové tampóny, tak ich miniem veľmi veľa. Ja som používala látkové a som za to vďačná. Ušetrila som tejto planéte veľa odpadu. Veľmi ťažko sa dáva dole, keďže ona zaschne. Ale postupne to ide dole - aj to bol ďalší dôvod, prečo som neskôr používala iba na najhoršie miesta na pleti. 

A výsledok? Je pravda, že moja pleť sa trošku dala do poriadku a akné sa zjemnilo.  A teda za mňa dobrý produkt, ale na trhu sú aj lepšie masky, ktoré spravia rovnakú službu, ak nie aj lepšiu. 



Túto radu kozmetiky jednoducho odporúčam k mojej pleti sadla veľmi dobre (aj keď je tam pár nedostatkov). A pre mňa je to naozaj zlatý zázrak pre pleť. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára