F A cup of style ... Ako som stretla dievčata s Youtube naživo :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

A cup of style ... Ako som stretla dievčata s Youtube naživo :)


Tak toto bolo priam neuveriteľné zakončenie jarných prázdnin. Stretnúť niekoho koho videá sledujete na YT, koho fotky lajkujete na instagrame a zrazu ich vidíte, dokonca cítite a držíte... prosto stojíte vedľa nich :) Ako rozumiem, že niekto teraz nechápe, to čo som cítila. Pravdu povediac pred pár rokmi by som nechápala ani ja :) ale dnes som už niekde inde a idem si tieto NAJlepšie fashion blogerky v Českej Republike.


Veľmi pekne musím aj poďakovať kníhkupectvu Martinus, že umožnil rozhovor, besedu a následnú autogramiádu s dievčatami z A cup of style :) Beseda sa konala tu presne o 16:00 hod. a zúčastnilo sa celkom dosť ľudí. Proste naplnili sme prvé poschodie kníhkupectva a nálada bola rozprávkovo pohodová.




To už asi určite viete, že Martinus je celý tématický ladený. No nedá mi nespomenúť pár vychytávok, ktoré sa mi fakt zapáčili. A stoja za zmienku. Vidíte ich už na predchádzajúcich fotkách. Musela som to odfotiť . Brutálne lustre so stranami z kníh alebo celý strop nad pódiom (kde boli diskutujúci) a ceruzky ako nohy stolu sú fakt super :)




Takmer 40 minútový rozhovor zodpovedal veľa otázok.  A takmer cca 70 ľudí dostalo chcené odpovede. No po rozhovore s moderatorkou sa mohli pýtať aj ostatní a otázky z publika nebolo konca ... Napriek tomu záver rozhovoru bol ukončený autogramiádou a fotením samozrejme :)))




A celkom ten rad odsýpal a my sme sa zo sestrou dostali konečne na radu a dali si podpísať fajnovú knižku, ku ktorej sa konala táto beseda s autogramiádou :))) Príjemný večer nám zakončil prázdniny, ktoré boli v skutku úžasné ...

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára