F Grécka bohyňa lásky AFRODITA - ŽIVOT PODĽA SEBA

Grécka bohyňa lásky AFRODITA


Dobrý bože priatelia :) už ste tu boli ... Nedalo sa mi začať inak, prepáčte ale toto krásne miesto máme na Slovenku. Presne tu by si mali mnohí Slováci spamätať a uvedomiť si aké veci máme vybudované na Slovenku a neospevovať len zahraničie i keď je mi jasne, že v zahraniční je množstvo perfektných veci ...


Som rada, že som mohla navštíviť toto kúpeľné mesto. Rajecké Teplice sú síce mini kúpele, no mihnutím oka predčia všetky ostatné. Proste nie je o čom :) Luxus tu na Vás priam dýcha z každej strany.


Okrem toho, že tento krásny skôst je k dispozícii kúpeľným hosťom je prístupný aj verejnosti. Verejnosť môže využiť hneď dva vnútorne a tri vonkajšie bazény. A počas Vášho relaxu Vás sleduje Afrodita (pretože celé kúpele sú takto pekne tématický ladené). Takže grécka bohyňa lásky a krásy Vás ma pod palcom :)))


Keďže som bola v kúpeľoch v rámci welnesu v zimnom období, tak pozerám ako vonku padajú vločky. Vonku bola zima a snežilo, no nedržalo sa to na zemi.  A presne toto bola pre mňa výzva a zároveň zážitok :) A tak som to teda skúsila a svojmu organizmu som dala zabrať. Predsa len nie som ľadový medveď :)))


Napriek všetkým obavám som to dala a teda poriadne som si to užila. Parádny zážitok takto si plávať vo vode a vidieť hory v pozadí a na nich sneh :) V prekrásnom prostredí sa človek fakt zrelaxuje. Termálna Rajecká voda je klasifikovaná ako prírodná liečivá, stredne mineralizovaná, hypotonická, hydrogénouhličitánovo vápenato-horečnatá, s teplotou 38 stupňov. Lieči choroby pohybového ústrojenstva, zápalové ochorenia centrálneho nervového systému, nervovo-svalové degeneratívne choroby aj choroby z povolania – ochorenia kostí, kĺbov, svalov a šliach. Nie náhodou objavili priaznivé účinky rajeckej vody už v 14. storočí. Dnes ich môžu klienti využívať vo forme celého radu liečebných procedúr – vodoliečby, balneoterapie, hydromasážnych, perličkových, termálnych alebo uhličitých vaňových kúpeľov. Vhodná je aj na pitné kúry.


No tak predsa len ľadový medveď zo mňa určite nebude :) ale prekonanie samej seba bolo úžasne.  Som rada, že som to mohla zažiť. Skúste to aj Vy alebo boli ste už tu ? Musím na záver skonštatovať, že tento zážitok a welness je pomerne dostupný (podľa aktuálneho cenníka stáli 2 hodiny 13 eur) čo si myslím, že je úžasne. Pridávam ešte pár fotiek (hotel, kúpele, prostredie), aby ste nasali tú perfektnú atmosféru Rajeckých Teplíc. 




























Ak Vám je toto miesto už známe a neboli ste tu je to možno tým, že ste videli klip rappera Majka Spirita na song Šampus z jeho nového albumu Y. Z celého môjho relaxačného pobytu v kúpeľoch som pre Vás (a pre mňa na pamiatku - ako my bolo úžasne) vytvorila menšie videjko :)




Dúfam, že sa Vám článok páčil a aspoň trošku som Vás navnadila na takúto dovolenku :)))
 by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára