F ZOOTROPOLIS - ŽIVOT PODĽA SEBA

ZOOTROPOLIS


Niektoré dni sú naozaj náročné ... to ale vieme všetci :/ A práve takéto niečo som prežívala v poslednú dobu aj ja. Preto som sa rozhodla, že idem s tým skoncovať a trocha vypnúť a hlavne si oddýchnuť. Takže pozvanie do kina som prijala a v príjemnej spoločnosti som si vychutnala súčasnú vychytávku :) ZOOTROPOLIS 


Vybrali sme sa teda na večerné kino do OC Bory mall v Bratislave. Tu to majú fakt skvelé. Veľké kino, síce malé sály. O to príjemnejšie prostredie :) Tento rodinný animovaný film premietali v 3D formáte, ktorý ja obľubujem ale myslím, že takých je nás viac. Takže nasadiť okuliare a ide sa nato :)



Samotný film trvá necelé dve hodinky a je fakt úžasný :) Výborne spracovanie, zakomponovanie súčasných problémov a poukázanie na zlé veci v spoločnosti. Možno povedať, že je to v podstate dosť edukačný film/rozprávka :) 

Moderná zvieracia metropola Zootropolis je mesto ako žiadne iné. Skladá sa z niekoľkých obytných štvrtí, od nóbl predmestia Saharské pole po mrazivé sídlisko Tundrovka, domov polárnych zvierat. Je to skrátka miesto, kde všetky zvieratá žijú spolu, bez ohľadu na veľkosť a stravovacie chúťky, od najväčšieho slona, cez leva po najmenšieho piskora. Keď však do mesta dorazí ambiciózny policajný nováčik Judy Hoppsová, zistí, že byť prvým králikom medzi veľkými zvieratami policajného zboru nie je vôbec jednoduché. A pretože chce svoje kvality dokázať, využije prvú príležitosť a spojí sa aj s pouličným podvodníkom, lišiakom Nickom Wildom, aby vyriešila zložitý a záhadný prípad, smerujúci na najvyššie miesta mesta zvierat.


No a nemohla som si odpustiť neodfotiť takúto vychytávku :) Normálne by som si tam ľahla veď to kino bolo o pol deviatej večer ... celkom by sa to aj hodilo :) 
Ak ste Zootropolis ešte nevideli určite choďte - fakt to stojí zato :)

by ViErKa16

CONVERSATION

5 Comments:

  1. Jak já se na tento film těším, doufám, že mi to o víkendu vyjde :)
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som naňho bola pred pár týždňami a bola som sklamaná. Na traileri som sa neskutočne smiala, takže som vedela, že na to pôjdem aj do kina. Zobrala som so sebou aj maminu, lebo obidve milujeme animáky. Jej sa to páčilo, ale podľa mňa to bola dosť nuda. Zasmiala som sa len na tej scénke s leňochodmi, ktorá je aj v traileri, ale inak to pre mňa osobne bola jedna veľká nuda. Čakala som od toho podstatne viac srandy, ktorá sa ale nejako nekonala. :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No každý ma na veci iný názor. Každému sa páči iné :) Podľa mňa to bolo super :))) Určite by som si to ešte pozrela. Myslím, že tam boli srandovné momenty ale aj zakomponované poučenie pre diváka... Čo napríklad ja odceňujem :)

      Odstrániť
    2. Hej, to poučenie tam bolo, to je super, ale osobne nemám potrebu to znova vidieť. Vlastne som poslednú pol hodinu už čakala, kedy to konečne skončí :-D Teším sa ale na Tajný život maznáčikov. To vyzerá na riadnu pecku, tak dúfam, že ma nesklame aj to.. Škoda, že to ide až v máji, nechce sa mi tak dlho čakať..

      Odstrániť