F Ako som trávila svoj prvý DEŇ UČITEĽOV :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

Ako som trávila svoj prvý DEŇ UČITEĽOV :)


Som šťastná :) Prvýkrát v živote som si vychutnala Deň učiteľov z opačnej strany teda ako skutočná pani učiteľka :))) Tak som teda zašla do mesta ... konkrétne do mesta Bojnice a teda do reštaurácie Meridiana :) 


Áno presne táto reštaurácia patrí futbalistovi Andrejovi Kuckovi ... jeden z mojich obľúbených hráčov na zelenej tráve :) Momentálne je aj tuším tretí najlepší hráč futbalu na Slovenku. 



Veľmi pekné prostredie, príjemná atmosféra a vo vzduchu bola cítiť čistá pohoda ... Tento štýl s akým je zariadená celá reštaurácia moc neobľubujem. Aby som to uviedla na pravú mieru tak tento typ reštaurácie nevyhľadávam a vyslovene si nato nepotrpím, ale keď už na takto zariadený priestor narazím tak si to proste užijem ...



V celej reštaurácii bolo viacero vychytávok ako napr. tieto cigáry. Keďže deň učiteľov bol na veľkonočný pondelok tak samozrejme nemohla chýbať výzdoba a zajačíková sviečka v kvetináči s trávou bola milá :))))



Sedeli sme pri okne a to bola čistá náhoda ... no dobre vždy rada sedím pri okne :) Ale to som ani netušila, že nás čaká takéto prekvapko v podobe papričky :))) to je paráda, vyčarilo mi to úsmev na perách :) 
Ale dosť už bolo reči. Ak máte okolo cestu určite sa tam zastavte je tam fakt super a človek tak dokonca načerpá energiu od usmiatych, milých a ochotných čašníkov :))))



Z vonku je vidno, že nás ešte niečim isto prekvapia :) Teda aspoň dúfam. Terén reštaurácie v okolí sa stále upravuje a pribúdajú aj drevené terasy, čo bude super najmä v lete :) 



Tak teda nazdravie :) Na darčeky si nepotrpím nikdy, ale musím povedať, že mňa neskutočne potešila takáto maškrtka, ktorá lahodí oku ale aj žalúdku ... A poviem Vám ja takéto "šmakocinky" teda môžem :) Samozrejme nie s tím pivečkom o fotku vyššie :)



Tak celkom príjemný deň učiteľov som mala nie ? :)))
by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára