F Príroda v Bratislave ??? - ŽIVOT PODĽA SEBA

Príroda v Bratislave ???


Dnes som prežila crazy deň v práci. Vybrali sme sa totiž so žiakmi na Železnú studničku v Bratislave. V škole sa písal Monitor 9 a ja som spolu so žiakmi trocha vypadli mimo školy,  hlavného mesta a hlavne možno povedať aj mimo reality. 





Poviem Vám jednú veľkú pravdu, ja moc nemusím prírodu, les ale takýto pekný, vybudovaný areál je fakt super alternatíva. Viete, ako ja som vyrástla aj žijem v podstate v okolí prírody. To je možno dôvod prečo práve takéto typy miest nevyhľadávam. Takže ale keď už som musela ísť niekam von, tak teda idem. A vybrali sme si teda typické bratislavské miesto na oddych a teda prímesku - oddychovú lokalitu v Bratislavskom lesnom parku. Veľmi pekne vybudovaný areál.  Príjemne prostredie, v ktorom si naberiete koľko len energie potrebujete ...  A totálne dobyjete baterky a to dokonca aj keď ste na výlete s tlupou detí. 





V celom areáli mate na výber viacero aktivít, napr. skúsim vymenovať niekoľko veci, kt. sme absolvovali aj my ... futbal bol absolútnym topom :) v priestranných priestoroch si môžete zahrať akú koľkokoľvek hru,  samozrejme parkové chodníky a nekonečné prechádzky alebo to môžete využiť ako bežeckú dráhu :))) a odbehnúť si polmarátonovú trať :)  no a okrem iného môžete využiť člnkovanie, rybolov, príp. si môžete vychutnať v štýlovej kaviarničke voňavú kávičku :) 





A nemožno zabudnúť na viacero bufetov a ich bohatú ponuku. A keď náhodou by ste si predsa len Vy chceli dačo pripraviť tak sa môžete zahrať na kuchára aj Vy :) a teda si opekať na vyznačených miestach a jedlo si vychutnať v drevených altánkoch :)



A pri pohľade na posledné dve fotky neveríte, že ste stále v Bratislave :) Fakt super niečo ... Priehrada nie je nič nezvyčajne veď samozrejme, ale v Bratislave a to mate len pár minutiek od samotného centra mesta :) 
Výýýýýýýborne ! Určite tam choďte a načerpajte silu do života. 


No a posledná bodka na koniec Medvedí cesnak úžasný liek a veľmi dobra "korenina" resp. prísada do jedla.  Ktorú nájdete hádam na každom rohu :)  Idete si nazbierať ?

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára