F Ferrari, box, party - že to nejde dokopy? - ŽIVOT PODĽA SEBA

Ferrari, box, party - že to nejde dokopy?


Tento víkend bol priam úžasný :P Znovu som ho prežila v Bojniciach, doma a vo svojom svete... Fantastický zážitok, super oddych, pohoda a jazz :) Koneeeeeeeeečne po dlhom čase som vypla :) a zresetovala som si hlavu. 

Druhý víkend sa konal festival duchov a strašidiel a k tomu jarmok. Trochu iný, ale nie moc. Na jarmoku sa objavil stánok s prezentáciou Ferrari :))) Mohli ste sa odfotiť, zajazdiť si alebo len tak pokecať, pokochať sa na niečo čo si len tak nekúpite :) 

Takže pridávam pár fotiek. Je to síce staršia verzia, ale vidieť Ferrari to sa nestáva každý deň. Samozrejme okrem autíčka sa udialo aj mnoho iného. Party hard, reset v hlave, makačka v práci, ktorú milujem :) a neskutočne dobre jedlo a konečne som sa dočkala a dali si prvý tréning boxu. Ale pekne po poriadku. 






Celý deň som mala takýto krásny výhľad :) 


Áno, si moje všetko! Teraz neviem či to Ferrari alebo tá osoba :P Jasne, že tá osoba. 







Totálna momentka, ktorú zachytila moja sestra. Tie koláče boli priam neskutočne. Po väčšej prestávke som si dala niečo múčne a kysnuté, ale tieto svadobné koláčiky boli fakt dobré. 


Pred rokmi som si začala holdovať vonným sviečkam a iným krásne voňavým veciam. Tak som si kúpila toto voňavé mydlo :) Jasne, že to nepoužijem ako mydlo. Pekne bude vystavené nad posteľou. A rozvoniava mi na celú miestnosť levanduľou. Tá vôňa je neskutočne príjemná a upokojujúca, najmä ak tam zaspávate. 




Tak pekne som si strihla selfíčko aj s májom :) Milujem máj... Tento mesiac je neskutočný. Jar cítiť vo vzduchu, počasie je krajšie a všetko je krásne v rozpuku :) Aj láske sa darí... 

Nedeľu sme konečne začali s boxom :) Som strašne šťastná, že som do toho šla. Neskutočne ma to baví. Strašný relax a vyčistenie hlavy. Pri tomto športe dáte von všetko, napr. zlosť, hnev, silu, energiu a nenormálne som si to užila. To je hádam prvý šport čo ma takto neskutočne baví... Mohli ste si to všimnúť aj na mojej instastrory :) Asi som tomu prepadla :) 





Po takomto výkone si musíte dať aj relax. Ja som si ho dopriala v eukalyptusovom kúpeli a použila som tento bio šampón, ktorý je na vlasy ako balzám na dušu :) Fakt ho odporúčam. 



Určite sa aj Vám stalo, že máte auto, ktoré priam milujete. Je úžasne a nedokážete ho opustiť. Aj mne sa to stalo. Audi A5 je top a pre mňa strop. 

Tiež Vás niekto prekvapil len tak! To je asi najviac :) Milujem takéto prekvapenia. Ďakujem ti život za ne! 



Troška som sa rozšúpla a keď bola príležitosť tak som zavelila. Išla som do toho a dali sme party hard takto pekne na divoko. Na druhý deň vyprošťovák a ranný trening v boxe, ktorý som zabila takýmto obedíkom a bolo to supeeeeeeeeeer. 


Milujem písať zhrňujúce články, človek si až tam uvedomí koľko toho zažil :)

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára