F Na výlete v Bánovciach #5 vianočné trhy - ŽIVOT PODĽA SEBA

Na výlete v Bánovciach #5 vianočné trhy


Počas druhého adventného týždňa sme sa boli v rámci výletu pozrieť do Bánoviec nad Bebravou. Konali sa tu aj vianočné trhy, takže preto teraz môžete čítať článok s hastagom 5. Počasie je veľmi mocné a príroda ukázala svoju silu. Veľmi tu zohralo úlohu. Pre silný vietor, oteplenie a dážď boli tieto trhy povedzme, že skromnejšie. 

Skromnejšie boli aj stánky, ľudí menej aj stromček mini :) ale zato krásny dominantný kostol na námestí s adventným vencom, kde už horela druhá sviečka. Pekná výzdoba, program poskromný, krátky so slovenskými tradíciami. V deň keď sme tam boli my bol aj primátorský punč, ktorý vôbec nebol zlý. Vylepšili si renomé :)))











A tak sme si "štrngli" na naše aj Vaše zdravie. Vychutnali sme si program detí a folklóru. Pozreli vianočnú výzdobu. a zhodnotili, že bolo dobre. Samozrejme sme v malých obchodíkoch v okolí námestia nakúpili aj drobné vecičky do vianočných darčekov :) A už ich mam finálne nakúpené. 





Milujem večerné prechádzky po meste. Má to svoje čaro :) Tieto slovenské mestá sú s tou výzdobou o niečo krajšie. Dúfam, že tento ďalší rok 2018 bude tiež taký TOP ako tento :) Veď treba si to užiť! Je to krásna 365 dňová jazda. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára