F winter/zima/зима/tél/冬季 2018 - ŽIVOT PODĽA SEBA

winter/zima/зима/tél/冬季 2018



Nie nie priatelia na fotke nie je zasnežené Švajčiarsko ale môj rodný kraj. Neviem ako to síce vyzerá v nebi no podľa mňa podobne :) Pri tomto pohľade som mala pocit, že som v raji.
Viete ako som hovorila o tom, že zima nie je moje najobľúbenejšie obdobie roka. Tak nič na tom sa nezmenilo aj keď to tak (podľa posledných článkov) možno nevyzerá. Naučila som ju brať s úsmevom :) A som presní opak tých namosúrených "ksichtov" neviem možno sa vraciam späť do detstva. Deťom totiž zima vadí asi najmenej. Tak v tomto začínam držať s nimi.



Už som sa prestala rozčuľovať nad vecami, ktoré neovplyvním. Jednou z nich je aj ten fakt, že našich cestárov sneh zaskočí vždy, neodhrnuté cesty, dopravný kolaps či meškanie so mnou nič nerobí. No tak si privstanem, zariadim veci inak ... Asi fakt začínam zime prichádzať na chuť. V živote sú omnoho dôležitejšie veci ako to, že si musíš obliecť viac vrstiev na seba či to, že máš suchšiu pokožku :)  A nie, nie som na práškoch ani na ničom nefičím. 


Nejeden článok sa tu už objavil a ešte sa ich o zime predsa niekoľko objaví. Sľubujem, že Vám (aj sebe) to určite vynahradím nejakým fajn teplučkým miestečkom :)
Tentokrát som však vôbec nešla ďaleko. Len som vybehla na svoj dvor pri dome a užívala tu nádheru. Asi po 100 rokoch som robila anjela do snehu ešte stále to viem :) A neskutočne som si užila perfektnú oddychovú sobotu. Všetko bolo krásne pod snehom. Viem je to tak každý rok! Ale až teraz mám na to čas. KONEČNE! 

Mnoho vecí si povie človek veď mne to netreba, ja to nemusím mať, nezaujíma ma to, ja nemusím tráviť takto čas.... Mohla by som pokračovať do aleluja. No až kým to naozaj nemá, neurobil to, nešiel tam, nespoznal to alebo to nezažil. 

Tento rok u nás na Vianoce a sviatky nebol sneh! Pre mňa veľké mínus. Ale človek nie je Boh. Takže sme sa museli uskromniť s dažďom a pomerne teplým počasím to asi preto si to teraz tak užívam. Možno si predsa len kompenzujem tie biele Vianoce.

Viete čo je na fotení to najlepšie? Že vie zachytiť prítomný okamih. Asi preto všetko tak vášnivo fotím. 

O tom, že som začala s otužovaním som sa asi tu ešte nezmieňovala. Tak Vám to hovorím teraz :) Začala som pomaličky s otužovaním a musím povedať, že to má zatiaľ dobrý vplyv. Keď to budem robiť dlhšie tak Vám dám report o všetkom :) A pri písaní toho článku mi napadá prečo sa nehodiť do toho snehu. Nie preboha to je blbosť veď predsa nechcem dostať žiadny infarkt. Ale na druhej strane sa otužujem v kúpelní už dosť dlho? Čo myslíte dám to? 
Nechám si to prejsť hlavou a ak niečo bude výsledok isto uvidíte. 

Teraz sa vráťme späť na zem k tej nádhere vonku. A vychutnávajte si to priatelia. Tiež Vám pani zima začarovala takto krásne dvor či záhradu? 














Pri tejto fotke ma napadla jedna múdra myšlienka. Každý z nás by mal zanechať stopu a je len na ňom aká ta stopa bude. Toto je tá moja :) Vychutnávajte si do sýtosti čaro zimy aj Vy :) 


by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára