F Americké donuty na Slovensku! - ŽIVOT PODĽA SEBA

Americké donuty na Slovensku!


Donuty na Slovensku existujú už nejakú dobu a na trhu vôbec nie sú novinkou. Dokonca si ich môžete urobiť aj doma, na internete si viete dohľadať množstvo receptov na ich prípravu. Z môjho hľadiska si radšej raz začas doprajem túto maškrtu v kvalitnom podniku. No a konečne sa donuty dostali ja do Prievidze :D Tak som tam musela zajsť. A teda naozaj neľutujem. 

V prvom rade musím pochváliť výber farby ich balenia. Tie svetlo tyrkysové škatuľky sú naozaj dobre. Trafili sa do jednej z mojich obľúbených farieb. Dokonca balia aj jeden, dva či štyri donuty. Škatuľky sú v peknom grafickom dizajne a dokonca (teda aspoň mne) jedna veta na škatuli vyčarila úsmev na perách :) Konečne môžem maškrtiť. A majú pravdu! 

V samotnom podniku na Námestí v Prievidzi si môžete aj posedieť (majú k dispozícií dva stoly), vychutnať nie len donut samotný ale tiež kávičku. Neviem či je toto práve strategické miesto pre takýto podnik, keďže námestie nie na 100% žije. No na druhej strane verím, že sa im bude dariť. Veď predsa ponúkajú chutné a jazyčku ľahodiace donuty. Na výber máte hneď niekoľko, všetky vyzerali mimoriadne chutne a my sme si zvoli na ochutnávku tieto štyri na fotke. 

Jednoznačne najlepší bol donut s horkou čokoládou a banánmi, chutný bol tiež s mandlami alebo moje obľúbené oreo :) No a nutela s orieškami je úplná klasika :) V ponuke bol tiež lentilkový a mnohé iné... Úspešne som im odolala ale neviem dokedy :) 
Už sa teším na ďalšiu návštevu u nich! My sme si výborne pochutnali, boli sme obslúžený skvelým personálom a veľmi pekne je spravený aj dizajn celého podniku. A samozrejme chutné, čerstvé a lahodné donuty. Ideálne ku kávičke či na raňajky. V Prievidzi takýto podnik už dlho chýbal. A ja môžem len vrelo doporučiť jeho návštevu! 

A ako oni sami hovoria: Všetko čo potrebuješ je láska a DONUT :) 










Verím, že som Vás navnadila a aj Vy si doprajete trošku maškŕt do života.

UPDATE!
Tento článok som písala dávnejšie, po mojej prvej návšteve tohto podniku. Teraz prinášam mierny update k tomuto (nedalo mi to totiž) z mojej poslednej návštevy. Tá nebola zrovna pozitívna. Zradilo ich totiž to najpodstatnejšie a to samotné cesto! Buď zmenili kuchára alebo to bol zlý deň alebo jednoducho išli s kvalitou nižšie. Cesto pri ich type koláčikov, ktoré ponúkajú zohráva výraznú úlohu. Verím, že mali len zlý deň a aspoň jeden podnik nepôjde s kvalitou dole po krásnom začiatočnom úspechu. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára