F ČSOB Marathon Bratislava 2019 - ŽIVOT PODĽA SEBA

ČSOB Marathon Bratislava 2019


Toto podujatie sa pre nás už stalo hádam aj tradíciou. Je to krásna bežecká akcia, ktorá pre mňa otvára bežeckú sezónu. Každoročne sa koná začiatkom apríla a pre tento rok to bolo už po 14ti krát. Dvojdňové víkendové podujatie vyvrchoľuje v nedeľu maratónom, no aj počas soboty to tu žije! Tento rok som sa tejto akcie zúčastnila naozaj aktívne. 
Poctivo som sa pripavovala a nadstavila som si cieľ v hlave - zabehnúť to čo najlepšie, lepšie ako na jeseň v Košiciach a za čas menší ako mám rokov :) A presne to sa mi podarilo :))) 

No ale späť k samotnému podujatiu. Sobota patrí začiatočníkom, rekreačným bežcom a rodinám z deťmi či seniorom. Počas celého dňa môžete štartovať v rôznych bežeckých kategóriach. Hneď z rána to "odpália" lezúni :) a postupne štartujú všetky detské bežecké kategórie. Popoludní je na programe minimaratón, senior beh, beh na 10 km a novinkou bol beh po historických pamiatkách mesta Bratislava. 

Poobede sa tu pre bežcov koná pasta party a odceňovanie najúspešnejších prebieha postupne na hlavnom pódiu. Celá akcia sa koná v okolí nábrežia Dunaja a nákupného centra Eurovea. 
Nedeľa začína hneď zrána a to naozaj už o deviatej štartuje polmaratón a samotný maratón. Ten spôsobuje v meste značne dopravné obmedzenia, no na druhej strane môžete si pozrieť bežcov priamo na trati ale rovno z okna :) Veľký adrenalín je vidieť niekoho dobehnúť maratón, polmaratón ako aj pozerať sa na bežcov keď viete, že už bežia aj tri hodiny. Klobúk dole pred všetkými, ktorí zabehli niekedy v živote maratón! 

Novinkou, ktorú ja veľmi oceňujem je zoznam všetkých bežeckých mien na aute :) To bolo fakt dobré! Pre deti tu okrem behu boli pripravené rôzne hry a v stánkoch ste si mohli pozrieť všetko možné aj nemožné. 

Registračnom stane ste si okrem registrácie mohli vybicyklovať vlastné smoothie! Alebo zakúpiť originálne pamätné suveníry. 

No a nemožno ani zabudnúť na hotel, ktorý sa o nás po celý čas krásne staral. Budem mu venovať samostatný článok, tak tu len tak stručne. Sheraton hotel Bratislava je krásny, moderný hotel na nábreží Dunaja, súčasťou nákupného komplexu Eurovea. Veľmi milý personál bol pri ubytovaní ako aj pri raňajkách, ktoré boli geniálne a zo širokým výberom. V hoteli je dobré vybavené fitnescentrum a super úžasný wellness. Hlavné je, že tento hotel je priamo v srdci tejto bežeckej akcie, takže z izby vidíte rovno na trať, čo viac si priať! 

Myslím, že dosť bolo slov, radšej by ste si mali pozrieť video tam to je všetko čierne na bielom :)

 

A okrem videa som si samozrejme porobila aj zopár záberov na blog :) 





























Síce som bola po tomto víkende unavená asi do stredy :D ale aspoň môžem povedať, že stálo to zato! Mám načo spomínať. Verím, že si to niekedy zopakujem. 

Ako ste na tom s behom Vy? 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára