F TAK TOTO JE FASA :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

TAK TOTO JE FASA :)



Tieto FASA ponožky sú naozaj FASA :) Človek by si povedal, že čo ponožky?! Článok o ponožkách??? To čo už je. Veď ponožky sú úplne obyčajný kus oblečenia (ak sa to tak dá nazvať) a každý z nás dostane aspoň jeden pár na Vianoce :D ALE! To je celkom inak. Ponožky sú teraz veľkým hitom, štýlovým kusom oblečenia, dotvárajú celkový "fíling" a krásne podčiarkujú Váš outfit :) Darmo sa nehovorí: Šaty (ponožky) robia človeka! :) A jeden skvelý podnik s ponožkami máme aj na Slovensku! Teda nie je asi jediný.


FASA ponožky si môžete kúpiť cez internet alebo tento podnik môžete nájsť aj na rôznych akciách po Slovensku. Tak ako aj my napr. na akcií Očovská hruda. Zároveň si tu môžete objednať aj svoje originálne ponožky, kedže majú zákazkovú výrobu. Takže vlastný motív a ste 100% originál. Viac podrobnosti a informácií získate na ich stránke fasaponozky.sk či na ich Instagrame - fasa_ponozky




Ja som si vybrala také pre šťastie, trochu uletené a hudobné (kedže milujem hudbu). Inak ich kúpou podporujete aj slovenský podnik a je super nosiť/mať nejaké tie veci MADE IN SLOVAKIA :) Čoraz viac podporujem našich slovenských podnikateľov/podniky/projekty. Viete prečo? No preto, že na Slovensku máme veľa kvalitných, milých, fakt dobrých, tradičných vecí :) 

A kedže si myslím, že treba podporovať veci, ktoré sú domáce a naše som jednoducho takéto musela mať! A hlavne každý predsa musí mať nejaké zábavné ponožky, proste crazy kus odevu, nie? A k tomu sú bavlnené, pohodlné a veľmi príjemné. Takže ďalšie plus. 







Tak čo máte aj Vy taký crazy kúsok oblečenia vo svojom šatníku? Hovorí sa, že každý by mal mať v šatníku napr. klasické rifle, bielu košeľu a podľa mňa aj jeden crazy kus oblečenia tiež :D Súhlasíte? 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára