F Viac ako len gumené cukríky? Šťavnaté a plné vitamínov pre váš životný balans - ŽIVOT PODĽA SEBA

Viac ako len gumené cukríky? Šťavnaté a plné vitamínov pre váš životný balans



Tak čo dali by ste si? Gumené cukríky? Zázračne cukríky na nás vyskakujú už z každého rohu. ALE! Ja som konečne našla niečo, čomu naozaj verím. A nemá to len dobré premyslený marketing. A hlavne nie je to len na vlasy, krásu, pleť... Šťavnaté unikátne výživové doplnky v podobe gumených cukríkov pre každé obdobie ženy a pre dobre fungujúci organizmus. PROSTE ŽIVOTNÝ BALANS. 

Naše telo je jediné miesto, kde musíme žiť celý život. A preto by sme sa oň mali starať. Jasné, že nie len takto cez výživové doplnky. No na druhej strane, prečo mu nepomôcť keď firma vely.sk  vymyslela, vytvorila tieto gumené vitamíny pre ženy a ich život v každom období. 

Keď sme maličké túžime byť princezné a veríme v nádherný život. Táto firma zrejme založila celý svoj koncept na tom, že verí v nádherný život. A ja verím tiež, mimoriadne sa mi táto myšlienka páči. V každom období žena po niečom túži. Ja mám tiež svoje túžby, ciele a sny ako každá jedna. Ale myslím, že všetky máme jeden spoločný cieľ, sen, métu. Proste chceme sa cítiť skvelo. Po vonkajšej aj vnútornej stránke. 




PREČO JE VELY VIAC AKO OSTATNÉ GUMENÉ CUKRÍKY? 



V prvom rade by som vás chcela upozorniť, že majú na výber z viacerých tipov produktov. Gumené vitamíny ponúkajú na rôzne životné obdobia a to v 4 kategóriách - pre zdravé telo, vnútorný pokoj, pre udržanie balansu a pre maminy aj bábätka. Ja som testovala jeden druh a keďže v mojom životnom období potrebujem životný balans, tak výber bol jednoznačný - Gumené vitamíny pre udržanie balansu. 

Tieto unikátne, šťavnaté vitamíny sú veľmi šikovne zabelené v nádobke, ktorá sa po ich konzumácií dá ešte využiť, takže žiadne plastové neforemné nádoby. Nezaberie veľa miesta a sama o sebe je krásne nadizajnovaná. Majú viaceré farby, ale tento produkt, ktorý som skúšala ja mal krásnu sýtu červenú farbu. Červená symbolizuje údajne odhodlanosť, niekde som to kedysi čítala a k tomu, že sa jedná o vitamíny na životný balans je to celkom vhodná farba. 

Ale určite to nie je len o škatuľke. Tu ide viac o obsah. Keďže sú tieto vitamíny vo forme cukríkov nepociťujete vôbec to, že ich jete. Teda nie sú to žiadne tabletky, ktoré by vás odstrašili. Krásne červené hviezdičky plné vitamínov. A musím povedať, že vôbec nechutia umelo! Veľmi ľahko sa rozhryznú a po celý čas konzumácie príjemne jemne sladko chutia. 

Tento výživový doplnok je z kolekcie Vely Mature a produkt je be understood, takže je navrhnutý tak, že kladie dôraz na aktuálne potreby môjho tela. A prečo sú teda produkty Vely viac? Pretože ponúkajú okrem chutného zážitku pri užívaní aj mnoho benefitov pre zdravie. 

Podporujú fyzickú a psychickú kondíciu a tá je nevyhnutná pre skĺbenie mnohých pracovných povinností či výziev. V každodennom živote predsa potrebujeme mať oporu v dobre fungujúcom organizme. A v neposlednom rade dodávajú nášmu telu nevyhnutnú vnútornú silu. A chutia po lesnom ovocí, ktoré očarí každého, ale viete nie tak umelo, ale tak pravdivo. 





ČO VŠETKO PONÚKAJÚ? A PREČO NIE SÚ LEN CUKRÍKY?



Presne tak toto nie sú len cukríky. Dostaneš do tela ďaleko viac ako len príjemne chutný cukrík. Táto rada šťavnatých gumených cukríkov je plná minerálov a vitamínom, ktoré potrebuje náš organizmus, aby napríklad zvládol každodenný stres, nadobudol vnútornú silu. Tento jedinečný vitamínový komplex bol vyvinutý farmaceutmi a obsahuje mnohé účinné zložky. 

Predstavme si len zlomok účinných látok. Jód potrebuje organizmus pre zdravú a žiarivú pleť, biotín, ktorý je potrebný pri premenách energie, vitamín C pre imunitu, vitamín E, komplex vitamínov skupiny B ako napríklad B5, B6, B12. Ale tiež vitamín A a D. Zinok, ktorý sa podieľa na správnom metabolizme. Či kyselina listová, cholín, inozitol...

Nemôžme zabudnúť ani na to, že firma myslí v štýle: Podporuj lokálne, mysli globálne. A teda všetky svoje produkty vyrába z tých najkvalitnejších prírodných zložiek, klinický osvedčené a navyše bez obsahu alergénov, GMO, farbív, prídavných látok či konzervantov. Ešte aj ten bod, škatuľku vieš využiť opätovne a to je skvelé, ja mám takéto veci veľmi rada. A posledná dôležitá informácia je to slovenská firma! 





Tento produkt je vlastne gumená žuvacia tableta, ktorú nie je nutné zapíjať vodou. Odporúčaná denná dávka je 1 gumený cukrík denne. V balení je 60 ks, takže v pohode vám vydržia na 2 mesiace. Ja som testovala a musím povedať, že ma oslovili, milo prekvapili. Skvelá kúpa za balenie cca 28 eur je prijateľná, vzhľadom na obsah a dĺžku používania. Som milo prekvapená aj veľmi prehľadnou stránkou a skvelým, rýchlym dodaním. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára