F Čo v kúpeľni nesmie chýbať? + tipy na fakt dobré kúsky - ŽIVOT PODĽA SEBA

Čo v kúpeľni nesmie chýbať? + tipy na fakt dobré kúsky

 



Tentokrát som sa rozhodla otestovať prostredníctvom e-shopu elnino.sk niekoľko produktov od rôznych značiek. Vyberala som tie, na ktoré som už dlho pozerala ale aj úplne novinky pre mňa. Ktoré ma prekvapili? Sklamali? Sa teda dozviete v tomto článku. Hneď na úvod chcem povedať, že testované produktu nie sú len leto. 

Túto značku veľmi dobre poznám a myslím, že aj vy. Skúšala som hneď niekoľko produktov, teda konkrétne tieto 3 druhy produktov a musím povedať, že som asi trafila do čierneho. 



NAŠLA SOM NAJLEPŠÍ OPAĽOVACÍ KRÉM  A SÉRUM NA TVÁR?    KONEČNEEEEE




A keď v nadpise článku hovorím, že tipy na fakt dobré kúsky, toto je jednoznačne jeden z nich. GARNIER AMBRE SOLAIRE SENSITIVE ADVANCED SPF 50+  je opaľovací prípravok v podobe krému na tvár s veľmi vysokou ochranou SPF 50+. V plastovej tube s množstvom 50 ml za cenu cca 8 eur v kvalite akú naozaj má, je to jeden top prípravok, ktorý by mala mať doma každá žena. 

Tento produkt je v kategórii opaľovacie krémy, počas leta, nie len vtedy,  je pre všetky ženy. Vysoká ochrana pred slnkom je výhodou, rovnako ako malé balenie aj do kabelky, či na cesty. To množstvo je zároveň aj mierna nevýhoda, pretože pri dennom používaní sa môže pomerne rýchlo minúť, čo je však iba zdanie, pretože mne pri používaní v lete vydržal cca mesiac. 

Výhodou je aj jeho hypoalergénný efekt, biela mierne vláčna konzistencia, rýchle vstrebávanie, bez potreby opätovného nanášania, postačuje aj malé množstvo. Ideálne pod makeup. Vážne som už dlho nevidela tak dobrý krém bez mastného filmu a za mňa ma 11 bodov z 10tich. 

Nevýhodou je možno balenie v plastovej tube - pri konci používania môže ešte dosť krému zostať vo vnútri, aj fakt, že do vnútra balenia nie je vidieť. 
Aplikácia je klasická - malé množstvo nanesiete na pleť a jemne ho vmasírujete do tváre. 


A ešte jeden produkt z kategórie opaľovacie prípravky na tvár je toto opaľovacie sérum v množstve 30 ml s veľmi vysokou ochranou SPF - GARNIER AMBRE SOLAIRE SUPER UV INVISEBLE SERUM SPF 50+ za cenu cca 12 eur. 

Toto sérum je hypoalergénné, má vysokú ochranu voči žiareniu, posilňuje prirodzené kožné bariéry a má transparentnú tekutú textúru. 

Jednoznačná výhoda za mňa je jemná textúra, ľahká aplikácia, rýchle vstrebávanie, žiadne biele stopy a mastný film, ideálne pod makeup, bez pocitu pálenia pokožky. Výhodou je aj pomer ceny a kvality produktu. Myslím, že som vymenovala všetko až neverím, že takýto produkt existuje. Ale je to tak. 

Sérum je v množstve 30 ml, čo považujem za nevýhodu pri tak dobrom produkte. V sklenenom balení určené skôr na doma a s neutrálnou vôňou, niekto tieto fakty môže považovať za nevýhody. 

Určite ocení každý, kto chce dokonalú ochranu pre svoju tvár a k tomu všetkému aplikácia cez pumpičku, ktorá vám nadávkuje postupne ideálne množstvo produktu. Nevýhodu je, že v nej zostava z posledného streknutia zvyšok séra. 





KRÉM NA TVÁR PROTI VRÁSKAM, KTORÝ NAOZAJ TREBA VYSKÚŠAŤ?



Tieto pleťové krémy ASTRID VITAMIN C vo verzií denný a nočný krém som testovala naozaj dlho. Sú určené na normálnu a dehydrovanú pleť. Rozjasnia a spevnia jej kontúry. Oba krémy sú v množstve 50 ml a každý z nich má cenu mierne nad 5 eur, čo si myslím na pomer kvality, množstva je celkom prijateľne. 

Denný, pleťový krém, proti vráskam pre ženy ASTRID VITAMIN C  je mimoriadne jemný, ľahký, v nadýchanej konzistencii, slabo žltej farbe, mimoriadne ľahko sa roztiera po tvári a vstrebáva sa takmer okamžite. Poskytuje dokonalú hydratáciu, zanecháva sviežu a rozjasnenú pleť a to rovnomerným tónom.

Pevnosť a pružnosť pleti sa dostaví po viacdňovom používaní. Vitamín C, ktorý pôsobí ako antioxidant a podporuje tvorbu kolagénu či vitamín B3, ktorý pomáha regenerácie pleti sú skvelými benefitmi. 

Aplikácia je mimoriadne jednoduchá - tak ako každý pleťový krém, naneste na čistú tvár a jemne vmasírujete do pleti. Jedna krabička vám pri bežnom používaný vydrží máličko cez jeden mesiac. Tento krém by mal sadnúť každej žene s normálnou pleťou a pri prvotných vráskach. 

Mimoriadna výhoda je pre mňa jeho ľahkosť a jemnosť na pleti či mimoriadne rýchle vstrebávanie. Nevýhodu vidím v balení, to je totiž zo skla a je celkom ťažké vzhľadom tomu množstvu krému. 

Nočný, pleťový krém, proti vráskam pre ženy ASTRID VITAMIN C je krém určený pre normálnu pleť, jej rozjasnenie a spevnenie. Je optimálnej konzistencie, hutnejší, v bledo oranžovej farbe. Obsahuje obdobné vitamíny B3, C ako jeho kamarát - denný krém. Samotný efekt účinných látok je veľmi podobný ako pri dennom kréme. 

Aplikácia jemným vmasírovaním na čistú pleť každý večer vám zaručí jej plnohodnotnú hydratáciu počas celej noci. Avšak, musím povedať, že tento krém na moju pleť nesadol, mala som pocit zaťaženia, že pleť nedýcha a teda rozjasňujúci efekt som tu nevidela. 

Za nevýhodu považujem opäť balenie, ktoré je rovnaké ako pri ich dennom kréme (sklenené balenie) a ťažšiu konzistenciu. Určite sa ale môže hodiť niekomu, kto chce mať hydratovanú pokožku nonstop a nevadia mu ťažšie krémy. 






OPAĽOVACIA HMLA, KTORÁ SA OPLATÍ? 


Zostaňme ešte pri značke GARNIER, ktorej som toto leto asi trafila všetky top produkty. Táto opaľovacia hmla pod alebo na makeup GARNIER AMBRE SOLAIRE SUPER UV OVER MAKEUP PROTECTION MIST SPF 50 je úplne úžasná na cesty, do kabelky. Má mimoriadne ľahkú aplikáciu a to doslova kdekoľvek. Testovala som ju počas leta pri mori a veruže nesklamala. Za mňa skvelý produkt na leto! 

Opaľovací prípravok na tvár v praktickom balení spreju v množstve 75 ml, v cene cca 9 eur  s vysokou SPF ochranou, ktorý spoľahlivo môžete nanášať aj cez makeup a ešte k tomu vhodný na cesty - je sama výhoda za výhodou aj v pomere cena, kvalita, množstvo. 

Aplikácia je mimoriadne jednoduchá a praktická, stačí sprej dostatočne pretrepať pred použitím a nanášať rovnomerne na pleť v dostatočnom množstve a poprípade viackrát počas dňa zopakovať. 

Výhodou je, že opaľovacia hmla má ultra ľahkú, jemnú, nemastnú, kompaktnú konzistenciu, je hypoalergéná a je vhodná na každodenné použitie, dokonca má aj príjemnú vôňu. Za najväčšiu výhodu považujem ľahkosť SPF hmly, praktickosť balenia v spreji a fakt skutočnú ochranu pred slnkom. 

Nevýhodu snáď ani nevidím - toto je fakt jeden skvelý produkt pre ženy v rámci opaľovacích produktov. Ak hľadám, tak možno len veľkosť, keď produkt ozaj používate, pomerne rýchlo toto množstvo miniete. A tiež pri konci produktu už treba sprej riadne pretrepať. Avšak toto je už len hľadanie drobných nedostatkov, ktoré sú pri tomto produkte minimálne. 




ASTRID ODLIČOVACIA HUBKA 


Tento produkt používam hlavne pri cestovaní, keďže nemusím potom brať milión ďalších produktov. Okrem toho aj teraz v lete je to veľmi praktické, kedy nemáte veľké množstvo produktov na sebe. Ak používate SPF, nezabudnite sa vždy riadne odlíčiť. 

Tento produkt používam fakt iba keď na pleti mám tak maximálne krém či spravené obočie. táto hubka je jemná, nedráždi pleť, no určite to nie je za mňa na denné použitie. Na dotyk je jemná a vyhovuje mi jej veľkosť. Na eshope som ju už nenašla, ale ak budete vidieť niekde na internete či drogérii, tak môžete skúsiť. Nie je to niečo, čo potrebujete nevyhnutne... 

Produkt funguje vlastne ako taký veľký látkový tampón - niečo na taký štýl. 





ASTRID MASKA NA TVÁR, ktorá vám zhydratuje celú pleť? 


Za mňa táto maska je super. Ja látkové masky (ako aj túto) využívam hlavne ráno pred akciou alebo tesne pred akciou, kedy želaný efekt je vidieť a teda následne aj pleť pôsobí lepšie. Látková maska sľubuje hydratáciu a to aj spĺňa. Maska krásne vyživí pleť, pričom na dotyk je jemná. Tvar látky je primeraný a mne sadol. Maska bola akurát mokrá, čo mne vyhovovalo, že to nikde netieklo. 

Aplikácia masky je jednoduchá - iba rozbalíte a nanesiete na tvár podľa výrezov v maske. Maska sa necháva pôsobiť cca 10 minút a z tváre mne nepadala. Výsledok bola jemná pleť na dotyk. Samozrejme, hydratácia bola, avšak nie je to dlhodobá hydratácia a preto netreba zabúdať na ďalšie krémy a podobne. 






SKÚSILA SOM PRETVORIŤ SVOJU SILUETU? DÁ SA TO?



Remodelačný telový krém pre ženy BIOTEN BODYSHAPE TOTAL REMODELER GEL-CREAM v množstve 200 ml je určený na zoštíhlenie a spevnenie vašej siluety, pokožky. Tento produkt v cene cca 9 eur v sebe kombinuje prírodné suroviny, ktoré v sebe zachovávajú aktívne zložky a tak dokážu zlepšiť vzhľad tela. 

Jedná sa o telový gélový krém určený na problematické partie tela, napríklad obvod paží či brucho, stehná. Už som spomenula, že sa jedná o remodelačný krém a obsahuje aktívne látky LIPO-DETOX - bojuje s celulitídou a spevňuje pokožku a výťažok z plodov ACAI - zlepšujú pevnosť pokožky a jej jemnosť. 

Aplikácia je jednoduchá, ale časovo zdĺhavá, pre efekt treba aplikovať kúru aspoň 4 týždne, čo ale zase pri takýchto prípravkoch je pomerne bežné. Krém treba naniesť na čistú problematickú časť pokožky tela, jemne vmasírovať, aspoň jeden až dvakrát denne počas doby 4 týždňov. Neaplikuje sa na tvár a po použití je potrebné si umyť ruky. 

Tento produkt obnovuje kolagénovú elasticitu pokožky, po použití je pokožka elastickejšia a pevnejšia a prirodzene jemná. Aktívne látky, antioxidačné účinky a znížené zápaly spôsobené celulitídou sú len ďalšou výhodou produktu. 

Samotný telový krém má príjemnú gélovú až želatinovú konzistenciu, jemne bledozelenej farby, príjemný na dotyk s pokožkou a veľmi dobre roztierateľný a rýchlo vstrebateľný. Toto všetko považujem za výhodu. Isto to ocenia ženy, ktoré majú problémy s tzv. "pomarančovou kožou" či celulitídou. Pokožka po tejto kúre je viditeľne zlepšená. 

Výrobca uvádza na produkte aj redukciu a vytvarovanie siluety, tu by som bola v tvrdeniach opatrná. Počas môjho používania som nezaznamenala uvádzanú redukciu v oblasti paží, brucha, stehien či bokov. Toto môže byť mierna nevýhoda produktu. Medzi nevýhodu by som zaradila aj samotnú vôňu, ktorá je zo začiatku príjemná jemne ovocná, ale počas používania sa vie dobre sprotiviť. A rovnako tak aj pomer ceny, kvality a množstva a želaného efektu nevidím až takú priamu úmeru. 







PLEŤOVÉ AMPULKY NA VRÁSKY? TIETO SÚ SKVELÉ



Áno, išla som do toho a vyskúšala som kúru prostredníctvom týchto vyplňujúcich pleťových ampuliek proti vráskam, ktoré sú určené pre ženy BIOTEN HYALURONIC GOLD REPLUMPING ANTIWRINKLE AMPOULES v množstve 7x1,3ml za cenu cca 9 eur. Jedná sa v podstate o prírodné pleťové sérum s kyselinou hyaloronóvou. 

Sklenené ampulky sú rozdelené na obdobie 7mich dní, sú vyrobené zo skla a na pleť si dávkujete celé množstvo ampulky. Zloženie je prírodného pôvodu a vytvára mladistvý vzhľad. Hodiť by sa mohlo pre ženy so zrelou pleťou. 

Počas tejto aplikácie,  no najmä na jej konci som mala pleť hydratovanú, jemnú hladkú, vyhladenú a pružnú - veľmi príjemnú na dotyk. Za mňa veľmi dobrý produkt. 

Výhodu je recyklovateľné balenie, veľmi príjemná jemná bezfarebná konzistencia, rýchle vstrebávanie obsahu ampulky. Miernu nevýhodu vidím pri samotnej aplikácií a v momente otvárania ampulky, je zo skla a nie vždy ju bolo jednoduché otvoriť pomocou plastové aplikátora. Jej obsah však ocenia určite všetky ženy pri začínajúcich vráskach, ale i ženy so zrelou pleťou. 

Aplikácia pozostáva v rozlomení sklenenej ampulky v najužšom mieste. Pomocou aplikátora si nanášate celý obsah ampulky postupne na končeky prstov a na pleť jemným poklepkávaním. Treba sa vyhnúť kontaktu okolo očí, obsah ampulky je akurát. 





Verím, že som prispela užitočnými informáciami do vašej kozmetickej taštičky :)  

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára