F Nechajte sa rozmaznávať značkou Kneipp počas celého dňa! - ŽIVOT PODĽA SEBA

Nechajte sa rozmaznávať značkou Kneipp počas celého dňa!

 


Moja obľúbená značka Kneipp a moje nové testovanie opäť prostredníctvom e-shopu elnino.sk, pretože tu nájdete všetky kvalitné produkty na jednom mieste a to z pohodlia vášho domova. Tentokrát som si vybrala sprchové gély a ich balzamy či rúže. Tak poďme na to. 



SPRCHOVÉ GÉLY, KTORÉ OČARIA NIE LEN TELO? 


Hneď na prvú šupu vás očarí vôňa. Tá je mimoriadne neskutočná pri všetkých troch testovaných sprchových géloch. Každý je určený na inú čas dňa či obdobie. Všetky však majú veľmi príjemnú vláčnu konzistenciu, dobré sa roztierajú na pokožke tela a primerane penia. 

Vôňa prevonia vaše telo i kúpeľňu a dovolím si tvrdiť, že vaše zmysly doslova zmätie a zrazu si budete myslieť, že ste v lese, na wellness pobyte alebo v crazy úspešnom dni. Proste tá vôňa je geniálna. A pre mňa je to skvelá výhoda produktu, vôbec sa vám nezunuje. Ďalšou výhodou je balenie, mäkká plastová tuba je ideálna na aplikáciu aj toho najposlednejšieho gélu, ktorý tam zostal. 

Aplikácia je jednoduchá, klasická ako pri sprchových géloch. Gél nanesiete na mokrú pokožku tela a jemne masírujete, čim sa skoro okamžite vytvorí pena, ktorú dôkladne opláchnete. Príjemné prírodné sprchové gély, ktoré hydratujú a vyživujú pokožku, pričom podporujú jej prirodzenú elasticitu a zanechávajú pokožku mimoriadne jemnú. 

Poďme k jednotlivým sprchovým gélom trošku podrobnejšie. Začnime sprchovým gélom, ktorý u vás doma vytvorí doslova wellness pod sprchou. Jedná sa o KNEIPP RELAXING LEVANDER 200 ml prírodný sprchový gél s vôňou levandule. Viete taká tá príjemná jemná vôňa, ktorá očarí zmysly vášho tela a v kombinácií s teplou vodou začína ten správny relax. Hotová pohodička. Upokojí vašu myseľ, navodí relax-time a vylepší váš spánok. Za mňa všetko výhoda. 

Za cenu cca 4 až 5 eur sa dostáva do priamej úmery aj cena, kvalita, množstvo. Pri pravidelnom priemernom používaní vydrží na cca 1 mesiac. Snažím sa nájsť nevýhody, ale zatiaľ som nenašla žiadne. 

Ak nepotrebujete relaxovať a chcete sa nakopnúť v pondelok na celý týždeň či na plný deň povinností, ideálna voľba je siahnuť po prírodnom sprchovom gély z rovnakej rady, no tentokrát KNEIPP ENJOY LIFE, ktorý vám navodí príjemnú náladu, povzbudí vás do celého dňa a rozprúdi energiu vo vašom tele.

V množstve 200 ml za obdobnú cenu cca 4 až 5 eur je to doslova výhra. Skvelý sprchový gél na každý deň. Jeho vôňu, množstvo v balení tiež považujem za výhody. Príjemná citrusová vôňa, ktorá konečne nepripomína čistiace prostriedky vie príjemne prebudiť, dodať energiu a spraviť náladu do celého dňa. 


No a posledný testovaný sprchový gél v rovnakom množstve 200 ml za cca obdobnú cenu 4 až 5 eur je naozaj relaxačný sprchový gél, pri ktorom sa miestami budete cítiť ako v lese. Po dlhom a náročnom dni, kde treba výdatnú relaxáciu aj pod sprchou, napríklad pred spánkom je ideálny. 

KNEIPP GOOD NIGHT je sprchový gél obohatený o výťažky z švajčiarskej borovice a indického santalového dreva, ktoré vám navodia tú správnu vôňu pre relax a oddych. Uvoľnia myseľ, svaly a oba obsiahnuté esenciálne oleje navodzujú pokojný spánok. Za mňa je ale táto vôňa moc silná a priveľmi éterická, čo pre niekoho môže byť nevýhoda. Pri iných testovaných som tento problém nezaznamenala. 

Za jedinú nevýhodu týchto sprchových géloch považujem fakt, že aj keď veľmi nechcete vždy vám niečo v tej tube zostane. Ale to už naozaj hľadám nejaké mínus. 








RÚŽ ALEBO BALZAM? A ČO AK OBOJE? 



Od tejto značky som teraz prvýkrát niečo na pery testovala. Vybrala som si dve klasiky, ktoré používam aj v bežnom živote. Jedná sa o rúž a balzam. Veľmi rada mám červené rúže, pretože keď už na pery dať rúž, tak nech to už poriadne vynikne a k mojím tmavším vlasom a opálenej pokožke sa podľa mňa hodí. Takže začnime práve ním. 

Tento produkt KNEIPP NATURAL CARE AND COLOR je v podstate vyživujúci balzam na pery pre ženy v množstve 3,5g v odtieni Natural red. Bez SPF ochrany, prírodný a obsahujúci avokádový olej. 

Aplikácia je jednoduchá naniesť na pery kedykoľvek počas dňa, podľa potreby. Troška dlhšie na perách schne a zo začiatku sa otiera na zuby, takže pozor na to, treba vyčkať. Toto považujem za miernu nevýhodu. Je pomerne otierateľný pri konzumácií a pití si treba dať pozor. A počas dňa ho treba opätovne aplikovať. 

Výhodu je, že aplikujete v podstate balzam na pery a tak im dodávate hydratáciu, zabraňujete vysušeniu, popraskaniu. Obrovskou výhodou je aj to, že plne tento balzam nahradí červený rúž. Ďalšou výhodou pre niekoho môže byť aj fakt, že sa jedná o vegansky produkt a včelí vosk je nahradený berry voskom. 

Za mňa veľmi dobrá voľba a kombinácia balzam a rúž je topka, i keď pri prvej aplikácií som mala pery po tomto produkte akoby stiahnuté, čo sa ale ďalším používaním zmierňovalo. Za miernu nevýhodu považujem cenu, skoro cca 9 eur dať za nie pravý červený rúž je za mňa celkom dosť. I keď cena nasvedčuje kvalite. 

A poďme k poslednému testovanému produktu KNEIPP LIP CARE LEMON BALM AND CHAMOMILE , balzam na suché a popraskané pery v množstve 4,7g pre ženy je prírodným veganskym balzamom obohatením o rumanček a medovku. Ideálne sedí na perách, dostatočne ich počas dňa hydratuje, príjemne vonia a vytvára ich zdravý vzhľad. Popraskané pery jemne sceľuje a dodáva im plnosť. Toto všetko sú jeho výhody, ktoré ho predurčujú na fakt dobrý balzam. 

Nevýhodu je, že pomerne pomaly sa vpíja do pokožky pier a je veľmi odtierateľný. Počas dňa sa musí niekoľkokrát reaplikovať čo vzhľadom na cenu cca 6 eur je pomerná nevýhoda. 

Napriek všetkým nevýhodám, ktoré som spomínala vyššie v článku hodnotím tieto balzamy ako  dobré produkty, aj keď za vyššiu cenu pre mňa. Avšak ideálne nahrádzajú rúž a sú kvalitnými balzamami. Výhodou je aj ich jednoduchá aplikácia na pery, keďže sú oba v tuhej tyčinkovej tube. 





Ja som svoju zbierku kozmetiky obohatila o kvalitné kúsky a verím, že vám som dala nejaký ten tip :) 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára