F INTERNATIONAL WOMEN'S DAY - ŽIVOT PODĽA SEBA

INTERNATIONAL WOMEN'S DAY


"Nevadí mi žiť v mužskom svete, pokiaľ v ňom môžem byť ženou."
 Marilyn Monroe


Pre tento rok som sa rozhodla stráviť medzinárodný deň žien v mojej obľúbenej Bratislave. Pri jednom výlete sme spojili hneď viacero vecí a tak to má byť. Veď predsa žena vie robiť desať vecí naraz a je bezmocná len dve minúty, kým jej uschnú nechty :P :) Trocha humoru na úvod. 


Celý tento "náš" deň sme strávili spolu s mojou sestrou a najlepšou kamoškou v Bratislave. Bolo super, pretože konečne po zime sa začalo otepľovať a my sme teda vychytali fantastické slniečko :) Okrem toho sme boli nafotiť v priestoroch starého mesta aj tento skvelý ruksak. Nenosila som už dlho žiadny ruksak. Hádam naposledy som mala nejaký na sebe počas základky :) ooooch to bolo už dávno. Preto som si povedala, že prečo sa nevrátiť k niečomu tak praktickému. Konečne mám obidve ruky voľné :) a nemusím stále niečo držať, pridržiavať. Milujem vybíjané veci a takto pekne nadizajnovaný ruksak som už dlho nevidela. Vyber farby bol jednoduchý nechcela som nič čierne, toho mám už dosť. Ani nič také čo by kričalo prípadne pútalo pozornosť. A čím som staršia tak dávam prednosť tmavším veciam :P ale len v niektorých prípadoch. Okrem iného musím povedať, že veľkosťou ma prekvapil zmestí sa doňho teda požehnane veľa vecí. Na jednodňový výlet ako ušití na mieru! 




Pre mňa priam ideálna kombinácia fantastické teplo, slniečko a prechádza po starom meste. Čo viac človeku treba ku šťastiu ako si robiť radosť? A preto sme v tej radosti pokračovali a boli sme sa posilniť na obede v Regal Burgri na Palackého :) A poviem Vám burger je jednoducho láska.Nech si hovorí kto chce, čo chce. 

Samozrejme, že každý deň na obed nemám burger, ale keď si ho už doprajem tak nech to stojí zato! Prvýkrát som bola v Regal Burger na obede a prvýkrát som teda aj ten ich slávny burger jedla. Dali sme si klasiku a avokádový chef. Oba boli dobré s dostatočnou oblohou zeleniny, dobre urobeným mäsom (i keď na môj vkus bolo akoby trochu tvrdé) s čerstvou troška chrunkavou a sladkou žemľou. 
My sme tam boli počas obeda, takže sme mali na začiatku trochu problém s miestom a tým kde si burger vychutnáme. Obsadenosť svedčí o tom, že sú zjavne fakt dobrý :) Nakoniec sme našli miesto pri okne a mohli sme sa pustiť do toho (teda najprv nafotiť). 







Fantastické jedlo v dobrej atmosfére. Odporúčam ak máte cestu zastavte sa a okrem Palackého ich nájdete na rôznych miestach v Bratislave. V našom výlete sme pokračovali ďalej a prešli sme sa uličkami, námestiami, vyhrievali sme sa na slniečku, pozreli obchody a spravili sme si presne taký ženský oddychový deň :) 



A ako inak ukončiť pekný deň, ak nie pohárom dobrého vína :) Inšpirovali sme sa slovami Jána Wericha: Kto má víno a nepije ho, kto má hrozno a neje ho, kto má ženu a neľúbi ju, kto zábave sa vyhýba na toho berte bič a palicu to nie je človek je to vôl :) Trochu poslovenčené, ale význam zostal rovnaký :) 
La Putika v Bratislave je skvelé miesto na večerný relax a ukončenie super programu. Ďakujem za takéto dni.



Ako ste trávili MDŽ Vy? My tento rok na jednotku! A pripíjame takto "cez fotku" na zdravie všetkých žien! 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára