F Kto som? - ŽIVOT PODĽA SEBA

Kto som?



Optimisticky naladené dievča, ktoré má rado smiech, hudbu, zábavu a cestovanie. Spoznávanie nových miest a hľadanie nových zážitkov je pre ňu najpodstatnejšie. Vyštudovaná magistra prírodných vied, ktorá založila blog tzv. na full time. Z cieľom stať sa obľúbenou blogerkou s množstvom odoberateľov. 



Tento cieľ je však v pase ! Zistila som totiž, že tento blogger jobs mi dáva omnoho viac ako som si myslela. Pochopila som, že nepotrebujem množstvo odoberateľov a tisíce lajkov na posty J  aby som s mojej blogerskej práce bola šťastná. 

Šíriť pozitívnu vibráciu, inšpirovať ľudí postamy s  objavených miest/veci J alebo len tak jednoducho zdokonaľovanie samej seba  v rôznych oblastiam, ktoré patria k práci na blogu J my totiž dáva omnoho viac ako čokoľvek iné !!


Na blogu sa snažím „predať“ pozitívnu energiu a dobrú náladu. Ukazovať  Vám miesta, ktoré som navštívila, čo všetko som vyskúšala (recenzie), čo všetko som prežila ( i love my life), niekedy príde len tak nálada písať o hocičom aj také sa stáva. 

V kategórii Svet rád skúmam sa snažím pomocou jednoduchého textu a názorného videa vysvetliť rôzne často krát bežné prírodne (najmä chemické) javy. Znie to možno pre niekoho odstrašujúco, ale ovládať vedu je cool !!!

Blog mám prepojený s youtube channelom J pretože jednoducho niektoré veci sú také úžasne, že by bola škoda nespraviť z nich pamiatku akou je napr. video J



Dúfam, že budete so mnou žiť #zivotpodlaseba :)

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára