F Záchrana pre moje vlasy ... Suchý šampón :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

Záchrana pre moje vlasy ... Suchý šampón :)


Dnes Vám ponúkam môj veľmi rýchly názor na tento produkt. Kúpila som tento produkt nedávno cez parfums.sk a celkom ma to dostalo. Keďže patrím medzi tie baby, ktorým rýchlo masnejú vlasy. 

A nemôžem si dovoliť sa ich stále zmývať rozhodla som sa vyskúšať nejaký z týchto produktov. Už predtým som používala chviľku iný suchý šampón, ale ten nebol taký ako tento. 

Nemám blond vlasy, napriek tomu sa mi tato verzia osvedčila asi najviac ... Batiste light pre blonďavé vlasy je suchý šampón, ktorý mi naozaj pomáhal. Po aplikovaní som mala znoju krásne vlasy, dostali objem, príjemnejší vzhľad ako predtým. 

Tým, že je pre blond vlásky tak ho takmer na tých mojich hnedých nebolo vidieť čo sa mi páčilo. Ja som ho aplikovala pred spaním a potom ráno som vlasy rozčesala a boli fresh :) 
Takže odteraz už len tento suchý šampón môžem vrelo odporučiť :) A dokonca ma prekvapil aj svojou vôňou :) A cena je celkom úmerná 200ml suchému šampónu :)

S láskou, Vaša 
ViErKa16

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Po 1) suchý šampón na vlasoch nevidno
    po 2) suchý šampón sa dáva RÁNO alebo podľa POTREBY kedy sú vlasy mastné. Podľa mňa je toto nie veľmi podarený článok

    www.blackwhiteandme.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Suchý šampón používam večer, pretože ráno mi nerobí žiadny efekt a nemám čas to rozčesávať. Tým, že mám hnedé naozaj tmavé vlasy, tak je mi na vlasoch vidieť. Každý máme iný spôsob pri používaní suchých šampónov a nikde nie je napísané, že ty ho používaš dobre a ja zle. Každému podľa potreby ako si sama napísala. Neberiem to v zlom, som rada za každý názor :)

    OdpovedaťOdstrániť